13199143_10153994646156886_1205819603_o

Dette indlæg indeholder affiliatelinks.

Jeg ved ikke, om andre end jeg har hængt sig i, hvad det var for noget kluns, jeg gik rundt og spillede op i, da jeg for et par uger siden drak mig dingelsk i Finland. Men jeg kan under alle omstændigheder deltagtiggøre eventuelt interesserede parter i, at det sæt er enormt behageligt at have på – og efter min mening også ret pænt. Nederdelen er gulvlang bagtil, og så er den rundskåret og kortere fortil med en længde til lidt under knæene. Lidt flamingo-inspireret, om man vil.
Jeg valgte faktisk at få syet nederdelen lidt ind, sådan at den kom til at sidde lidt højere i livet. På den måde kunne jeg have min navle for mig selv, og den skar således så højt, at jeg kunne gå alle de ture til bufetten, som jeg lystede, uden at noget strammede.

I weekenden hoppede jeg atter i sættet, da solen legede blotter, og jeg var på polterabend hos en BFF. Om dagen havde jeg tilsat nederdelen en t-shirt med print og et par hvide sneakers, og om aftenen skiftede jeg til toppen og stiletter.

Grunden til, at jeg bringer alt dette op er, at Boozt.com lige nu har sat netop dette sæt på udsalg! Så er man i solskinshumør og ude efter et labert sæt til både hverdag og fest (også ganske passende til eventuelle bryllupsfester, hvis man altså er gæst og ej brud), så kan toppen findes her og nederdelen her.

Nu, hvor jeg alligevel er i shoppehumør, og solen skinner, kommer der ligne nogle ting, jeg selv overvejer at klikke ned i kurven. På tirsdag skal jeg til ELLE Style Awards, og da jeg i går var med en yndig stylist i Magasin for at finde sko til aftenen, blev jeg pinligt bevidst om, hvor grimme mine vinterhi-agtige tånegle er. Derfor tænker jeg, at et lag med denne lak er fuldt fortjent. Den kan købes her, hvis man er til det hudfarvede.
174._large

Desuden vil jeg gerne slå et slag for min favorit-hårserie Alterna, der fås til gode priser lige her.
Min yndlings-serie er den, der ses herunder. Den er ikke billig, nej, men jeg har aldrig prøvet en bedre shampoo og balsam. Jeg synes, mit hår er smidigere, nemmere at style og med mindre frizz og elektricitet end ellers. Shampooen kan købes her og balsam her.
alterna-caviar-bodybuilding-volume-shampoo-250-mlalterna-caviar-volume-bodybuilding-conditioner-250-ml

Lige et par shoppetips til en solrig torsdag. I weekenden regner det, så da kan man jo passende bruge tiden på at net-handle. 😉