Skærmbillede 2016-05-17 kl. 10.06.50

KÆFT, jeg havde en fest i går, mand! Jeg havde min far, min Elke, min mand, min søster og min mås plantet i sofaen foran DR3 kl. 21.30, netop som der blev tonet op for nogle ret gamle billeder af mig. Og jeg synes siiiimpelthen (hvis jeg må have lov at være så ublu), at den udsendelse var så fin! Som det dejligste punktum på en spadsertur ned gennem min barndommens gade (eller rettere: Store Rådhusstræde i Sønderborg), hvor jeg gennem det seneste halvår har læst gamle dagbøger i mere end sammenlagt 20 timer derhjemme i sofaen, drukket mig stiv med Steffen på Heidi’s Bierbar i Sønderborg og snakket om dengang i slut 90’erne, og hvorfor han aldrig sådan rigtigt faldt for mig, og til sidst læst det, der sammenlagt udgjorde omkring 6 minutter, op i landsdækkende TV. Hvis man ikke så udsendelsen i går (eller gerne vil se den igen) kan den findes her.

Hjemme i sofaen i Nørregade havde vi faktisk også en kollektiv griner over mit look på dagen for oplæsningen! Ikke et ondt ord om den fine skjorte fra Pulz Jeans, som jeg tit har sportet med tilfredshed. Ej heller noget skidt om min page, som i dagens anledning vist var blevet lidt ekstra fyldig de forkerte steder grundet fugt i vejret. Men tilsammen ser det lidt ud som om, at mit yderst dydige fordums jeg havde en finger med i spillet, da jeg klædte mig på den morgen! Jeg ser meget mere artig ud, end jeg plejer! Jeg husker godt noget med syge børn, og at jeg måtte springe badet over og bare nappe det øverste i skabet, faktisk. Og det blev altså til en bibliotekar-udgave af Langemor, hehe! 😉

Jeg ville lidt ønske, at der skulle filmes en føljeton, hvor jeg fik lov at læse heeele lortet op, men så er jeg bange for, at Steffens hoved ville eksplodere et sted på Als… Det har været en genial oplevelse, det her. Og tusind tak til jer, der er kommet med positive kommentarer! Dem blev jeg sgu glad for. 🙂

I aften står den på ELLE Style Awards, og hele dagen står på dulleri sammen med Christina fra Passions For Fashion, som netop er hjemvendt fra Bali. Jeg har en plan om at skyde en selfie hver hele time for ligesom at illustrere udviklen. More to come. 😉

Hav en vidunderlig tirsdag! Fuld af glitter, glimmer, nostalgi, snegle fra bageren, højtbelagt smørrebrød eller afslapning. Alt efter, hvilken slags tirsdag, det nu engang er, der hvor I er.