997994_10151447221851886_1528642081_n

Siden vores bryllup for snart tre år siden, hvor jeg fik lagt Jon i benlås og overtalt ham til at sige “ja” til præsten i Gilleleje, når hun spurgte ham om noget, har jeg glædet mig til en dag at kunne bruge min brudekjole igen. Den er en drøm (synes jeg selv) i to “lag” fra Jenny Packham, købt hos Maria Fekih (det tidligere Vintage Bride) på Frederiksberg. Det inderste lag er en råhvid silkekjole, mens det yderste er et lag af blød blonde med masser af perler og Swarowski-krystaller, og den var så behagelig at have på. Jeg synes, den er både smuk og nedtonet på én gang. Så nedtonet, man nu kan være i en kjole med krystaller på. 😉

Siden vores bryllup har jeg altså således ønsket mig at den igen en dag. Og hvis ikke til ELLE Style Awards, hvornår fa’en så?
Derfor har jeg atter besøgt Maria Fekih på Frederiksberg, hvor jeg har lånt en underkjole i en anden farve, så kjolen bliver mindre brudeagtig, og vupti! Nu har jeg en gallakjole! Jeg kunne også have valgt at farve den underkjole, jeg allerede har, men jeg vil egentlig gerne beholde den råhvide, HVIS Berta (eller Hugo for den sags skyld) en dag skulle få lyst til at blive viet i den.

I dag var jeg så en tur i Maga i selskab med et charmerende væsen ved navn Rebecka, som er stylist. Hun hjalp mig med at finde sko, der matchede, tasken er også på plads, der er bestilt frisørtid til opsætning, og der er lånt svinedyre diamantøreringe! Som oftest ved den slags events er det meste af det lånte fjer, og selvfølgelig skal det toppes op med masser af krudt i krydderen.

På tirsdag, hvor ELLE Style Awards finder sted, er jeg inden eventet inviteret ud på The Crown Plaza i selskab med nogle andre damer + dem fra ELLE-redaktionen, og her skal vi dulle os og drikke champagne inden festen. Jeg har instrueret Langemanden i at agere krapyl-forplejer den ganske dag, så den står på ren Askepot-lir den ganske dag. Og så på en tirsdag! HURRA!

Sidste år var jeg hoppet i denne kjole fra Designers Remix, mens jeg året før var i en (lidt for stor) Jesper Høvring-drøm. I år bliver jeg mere glam, end jeg har prøvet før, men det kan forhåbentlig også noget. Jeg glæder mig tumpet! 🙂