Segolson_MF_DK_Mette-Marie_Look_7_fin
Indlægget er sponsoreret af Max Factor og ELLE Danmark.

BOOM! MM has joined the dark side. 😉
Jeg er vild med det her billede, fordi jeg på en eller anden måde overhovedet ikke synes, det ligner mig. Bevares, det ér mig, og læder-t-shirten med laser-cutouts er faktisk også min. Men jeg har aldrig før set et billede af mig selv med det udtryk i øjnene. Jeg plejer at smile, grine eller som minimum se sådan lidt halv-liderlig ud!

Da fotografen på Max Factor-skydningen, Stefan, som var genialt flink, tog billedet, blev han ved med at gå i selvsving over, hvor flot, han synes, det blev, så jeg blev lidt “skuffet”, da jeg så det, fordi jeg slet ikke synes, det ligner mig. Men det er jo det, makeup og styling kan: Man kan få lov at være en anden til låns i så langt eller kort tid, man nu skulle have lyst.
Looket, som Mina Ingerslev selvfølgelig stod for, er inspireret af Eva Evangelista i 90’erne med meget markerede øjenskygge. Som det kan ses i videoen har hun brugt eyeliner i globelinjen. Mest er jeg egentlig vild med læbestiften, som var noget mere orange i virkeligheden, end det kan ses på billedet (tjek videoen). Når jeg selv skal forsøge mig med looket, vil jeg nok skrue lidt ned for blusset på øjnene og give læberne lidt mere plads.

Dette er det allersidste af de seks looks, jeg har lavet i samarbejde med Max Factor, siden vi startede samarbejdet for et lille år siden. Jeg er helt trist over, at det snart er slut og vil sgu savne mine smutture til Stockholm med masser af sminke, lös-godis, supergod stemning og lidt glamour!
Hvis man har lyst, kan man se de fem andre looks her, her, her, her og her.
Og jeg vender natullervis tilbage om en uges tid med min egen fortolkning af looket.