13233350_10154004858861886_411284110_n

ELLE Style Awards 2016! BOOOM!
Åh, jeg havde sådan en fed dag i går, altså! Fik lagt makeup af Malene fra The Powder Room, fik dullet garn af Miles fra Gun-Britt, spiste solo-sushi på Østerbro, var iklædt min brudekjole med ny underkjole udlånt af Maria Fekih, havde lånt smykker for en formue af 77Diamonds og en fin, fin taske af LeoWulff. OG så havde jeg lånt sko fra Magasin, men den tror jeg ærligt talt ikke, at nogen fik at se, da kjolen jo er ret lang. Godt det samme, for jeg har stadig meget grimme vinterfødder. 😉

Jeg fulgtes til festen med min kontor-makker Christina, som virkelig er godt selskab! Den første time tøffede vi (som alle andre) rundt i forhallen og kindkyssede folk og fortalte hinanden, at vi alle sammen så woooonderful ud. Ved middagen havde jeg fået plads ved bord nummer 1. Lige som jeg havde sat mig ned, kom Tori Spelling og husbond ind i salen. Hun smilede til mig, og jeg smilede tilbage, og så gik jeg ombord i et stykke hvidt brød. Pludselig mærkede jeg en hånd på min skulder – det var Tori, der blot ville fortælle mig, at hun synes, mit hår var mega-sejt! Når man sammenholder dén kompliment med det faktum, at hun følger mig på Instagram, synes jeg godt, man kan sige, at vi nu er BFFs. Faktisk kan I bare fremover bare kalde mig ‘Brenda’! 😉

Mine bordherrer under middagen kunne jeg ikke have valgt bedre selv. Til højre for mig havde jeg den charmerende og virkeligt søde skuespiller og instruktør, Tomas Villum Jensen, og til den anden side havde jeg Silas Bjerregaard (som jeg fejlagtigt kom til at præsentere som ‘Silas Holst’ overfor en veninde). Ved siden af Silas sad hans smukke forlovede Cecilie Lassen, som jeg kender i forvejen. Faktisk deler hun og jeg en ekskæreste, hvilket vi fik ret meget af både forret og hovedret til at gå med at snakke om. (Hun og Silas har tydeligvis – ligesom Jon og jeg – ikke de store hemmeligheder for hinanden). Det var simpelthen så skidehyggeligt og sjovt, og jeg grinede mellem hver bid! Klart den skæggeste ELLE-middag til dato! Det bord vil jeg gerne plantes ved hvert år!

13249359_10154004867601886_221265627_n
Billedet her tog jeg egentlig kun for at sende til Jon som en hilsen.
13246144_10154004874596886_1739385218_n
Billedet her er hapset fra Cecilie Lassens Instagram.

Øvrige gæster ved vores bord var filmanmelder Ann Lind Andersen og sangerinde (og hustru til Thomas Villum) Maria Montell. Og så var der Eva Harlow og Martin Jørgensen. Jeg kender godt Eva en lille smule, og hun er vanvittigt smuk, sød, sjov og charmerende. Men nu har jeg simpelthen læst ALT, Se & Hør har skrevet om de to, siden de blev et par, så jeg var næsten bange for at tale med dem i frygt for, hvad der ville falde ud, når jeg åbnede munden. Champagnehuset Moèt et Chandon var trods alt en af hovedsponsorererne …
Det skal i øvrigt også siges, at Martin Jørgensen var skidesød og sjov. Han grinede, så vidt jeg husker, af alle mine vitser – også de dumme. Og det kan ikke siges om alle. God mand! 😉

13219843_10154004867561886_349778210_n
Nadjas agent, Rosa, Nadja og moi.

I øvrigt mødte jeg Nadja Bender (Danmarks i min optik lækreste og sjoveste model nogensinde), og hun bedyrede, at hun og kæresten, Jonathan Harboe (ham den flotte fra ‘Sjit Happens’) gerne vil være faste babysittere af Krapylerne. Dét er der da stil over!
Efter middagen (og det kan de altså til ELLE Style Awards! Virkeligt god mad!) gik vi ind i salen for at se showet. For første gang blev showet ikke filmet til TV, hvilket lidt var en skam af den ene årsag, at der så heller ikke var en publikumsopvarmer. Og det var så synd for Peter Falktoft, årets vært, der gjorde et fuldstændigt FREMRAGENDE job! Folk havde meeeget travlt med ikke at klappe, ikke at huje og ikke at grine af noget som helst. Det var så ærgerligt – men til trods herfor var showet storslået!
Både Pernille Rosendahl og Aura Dione optrådte. Pernille var sindssygt sej og fik vist de fleste af os til næsten at fælde tårer (se lidt på min SnapChat- mmleilange), men jeg har sgu lidt svært ved hende Aura, efter at hun har været ham Friis utro og så ikke vil give forlovelsesringen tilbage! Beklager – jeg læser for mange sladderblade og har for mange holdninger. Især til utroskab. Can’t help it! 🙂

13236028_10154004867706886_736968914_n
Christina, moi og evigt-smukke Gun-Britt.
13249379_10154004893176886_2237005_n
Hapset fra Jesper Høvrings Instagram.

Jeg sad ved siden af Christina under showet og havde Jesper Høvring lige foran mig. Jeg har kendt Høvring i en del år efterhånden og har faktisk haft hans kjoler på to gange til ELLE Style Awards. Jeg har altid troet, han var sådan lidt fancy og fornem, men det er efterhånden ved at gå op for mig, at han er noget nær det modsatte, hvilket jyden i mig er fuldkommen pjattet med! Af uforklarlige årsager råbte vi “PIK!” af hinanden, når vi mødtes, hvilket kunne have udviklet sig ganske eksplosivt, da vi så sad så tæt under showet, men det gik heldigvis okay.

Efter awardshowet måtte jeg se i øjnene, at jeg var for træt til at stå op længere, og at mine fletninger tiggede om at blive løsnet. Derfor tog jeg metroen hjem og vækkede Jon, for jeg kunne ikke holde ud, at jeg skulle have været iklædt min brudekjole, uden at han havde set mig i den. Han sagde alt det rigtige og faldt så i en søvn så dyb, der betød, at jeg ikke har sovet specielt meget i nat, da ungerne er syge og altså krævede vand, mys, håndholderi og flere mys.
Skærmbillede 2016-05-18 kl. 12.49.47Rød løber! (Eller rettere: Blomstret …)

Men jeg er glad og fro! Jeg ligner en smadret cykel og er svimmel af træthed, men jeg har så gedigen optur over, at mit “job” byder mig at kunne tage til så fornemme og fantastiske fester, hygge mig med så interessante og charmerende mennesker, være iklædt så mange flotte (lånte) fjer og så til sidst gå hjem og krybe i ske med ham den Lange. Noget må jeg have gjort virkelig godt i mit tidligere liv! <3