13318441_10154021375681886_217621383_n.png

Tænk engang, hvis man kunne gå tilbage i tiden og hviske sit daværende jeg små (kommende) sandheder i øret. Jeg ville tit ønske, at jeg havde fortsat med at være lige så flittig til at skrive dagbog, som jeg var i mine yngre dage, hvor stort set alt, der havde med kærlighed at gøre (for det er jo det vigtigste) blev dokumenteret på skrift. Hvor var der dog mange gange, jeg i mine forhåbninger om fremtiden var meget tættere på, end jeg overhovedet vidste. Og andre gange ønskede jeg mig desperat noget (eller nogen), som i sidste ende ville have været såååå forkert for mig i sidste ende.

I dag for 4 år siden smed jeg dette billede på Instagram med teksten “Vi har fået tvillinger!!”
Jon boede dengang på Tullinsgade på Vesterbro i et lille værelse hos en ældre mand, der holdt enormt meget af at tømme opvaskemaskine med bar røv. Jeeep, det er rigtigt nok. Heeelt ned i knæ. Bortset fra det, var han flink nok. Og efter at jeg en dag tog en tur gennem lejligheden i intet andet end g-streng (han var ikke til damer, så han nød ikke synet), tror jeg, det gik op for ham, at det dér nøgenhed godt kan være lidt invaderende, når man ikke har bedt om det, og derfra så jeg ham kun iført minimum underbukser.
Ud fra et af værelserne i lejligheden var der en lille-bitte fransk altan, og her havde en due lagt æg i en glemt potteplante. Jeg holdt nøje øje, når moren var væk fra sit bo, og en dag tittede de altså frem: Tvillingerne.

Fire måneder senere flyttede Jon og jeg sammen, fire måneder efter det friede han, et halvt år senere blev vi gift, og så blev jeg altså gravid med vaskeægte tvillinger 10 dage senere. Så 13 måneder efter, at jeg lavede den joke på Instagram, var jeg altså med dobbelt-rogn.

Det’ sgu da meget sjovt … 😀