Skærmbillede 2016-05-13 kl. 14.37.31

Indlægget er sponsoreret af Jordan.

Da jeg var barn, børstede mine forældre tænder på mig og min søster til vi var 11-12 år gamle. Altså, de var ikke fælles om projektet hver eneste aften – de skiftedes vist lidt. Det samme gør Jon og jeg med Krapylerne, og vi er begyndt at have et helt fint ritual kørende. Jon har vist gang i at lære dem at synge samtidig – der høres altid et imponerende væld af skalaer i forskellige tonelejer ude fra badeværelset de aftner, det er hans tur.
Første gang (og den eneste so far, faktisk) vi havde ungerne med til tandlægen, spurgte jeg, om mine forældre var emsige, når de nu insisterede på at forestå vores tandhygiejne i en periode, der stadig udgør over en tredjedel af mit liv til dato. Men tandlægen svarede, at deres princip var fuldt ud forsvarligt og endog ganske tilrådeligt. Et barn har nemlig ikke godt nok styr på motorikken til selv at kunne forestå en ordentlig tandbørstning, før de er 11 år. Så vi bliver ved en 9-10 år endnu. 🙂

Og nu til noget ganske andet – og så alligevel ikke.
Mange bloggere kaster for tiden om sig med designsamarbejder! Den charmerende Marie Jedig har designet en denimlinje for Storm & Marie, Mascha Vang laver børnetøj i datterens navn for Hust & Claire, og Christiane Schaumburg-Müller designer cykler for Bravatus og sofaer for Sofakompagniet.

Men hvad med Langemor? Har hun mon kastet sig over en glimmersko-kollektion i samarbejde med YSL, et mælkechokolade-mix sammen med Kinder eller en hårfarve, der modvirker udvoksning af grå hår i midterskilningen?

NOPE! Jeg har designet en tandbørste! Jordan har lavet en super-skæg konkurrence, hvor man kan designe noget så anvendeligt som sin egen tandbørste. Låget sprang lidt af, da jeg gik i gang, skal jeg indrømme. Jeg tænkte først på, hvad der kunne se sjovt ud i hånden på folk, der står og fører hånden snapt frem og tilbage i munden, som man jo har for vane, når man rengør sine bisser. Men nu ér dette jo en dydig blog, så i stedet for at gå med min første indskydelse, har jeg nu designet en tandbørste med et billede af en bananasplit! Jeg tænkte, at det er fordrende på de aftner, hvor jeg har ligget lidt for brak i sofaen og ikke rigtigt kan overskue aftentoiletten.
Men jeg kunne ikke rigtigt stoppe mig selv, så bagefter designede jeg en ny tandbørste med billede af en fransk hotdog! Jeg har også slikkepinde, karamelstænger og mikrofoner i tankerne. Godt, det er pinse, så der er god tid til at udfolde mit designtalent online. 🙂

Skærmbillede 2016-05-12 kl. 11.47.32
Alle, der har lyst, kan lege designer på Jordans hjemmeside i disse dage. Det tager to minutter at designe én, og når man har navngivet sin børste, kan man med fordel skrive navnet i kommentarfeltet herunder. Så deltager man nemlig i konkurrencen om et års forbrug af Jordan-tandbørster OG et års abonnement på magasinet Woman. OG man deltager i en større konkurrence sammen med deltagerne fra to andre bloggeres konkurrencer, om en tur til LA. Læs mere om det hele på Jordans hjemmeside her.

Good luck og god fornøjelse! 🙂