13231159_10154009054841886_1864069907_n

Jeg sidder i Arlanda lufthavn med en smuk kurvfuld sliders serveret med fritter med ost, en jordbærmilkshake og min computer. Jeg føler mig mere tom i hovedet end indersiden af en guitar, men jeg har heldigvis haft en yderst tilfredsstillende og begivenhedsrig dag. Jeg er desværre nødsaget til at agere blogger-tease, da jeg er kontraktmæssigt forhindret i at sige mere om det, end jeg har gjort her på nuværende tidspunkt. But all in due time.

Jeg kommer til at ramme dynen omkring kl. 23.30 i dag, og i morgen kl. 7.30 stiger ungerne og jeg ombord på Jyllands-ekspressen og futtoger den over Fyn hele vejen til Als. Jon har et arrangement, der kommer til at optage hele hans weekend, så jeg stikker af med Krapylerne indtil mandag aften. Det skulle efter sigende blive sublimt vejr på søndag, og min far og min Elke har et sommerhus på Kegnæs, så fremtiden ser i al ærlighed lys ud! Jeg skal baaaare lige have lidt søvn først.

Og hey, apropos ingenting: På flyturen til Stockholm i morges sad jeg lige foran Jessica Biel. Sammenholdt med mit Tori Spelling-encounter i tirsdags, har det da været lidt af en amerikaner-uge! Jeg er ret sikker på, at fru Timberlake har været i Danmark for at tale om bæredygtighed, og så er det jo selvfølgelig ikke supersmart at tage sin private jet, så det var nok derfor, hun spiste boller med ost på SAS Plus sammen med mig. KÆFT, hvor er hun i øvrigt pæn!

Nu vil jeg færdiggøre min sidste mini-burger og derefter gå på opdagelse i taxfree’en efter noget billigt crap, jeg kan tage med hjem til ungerne.
Med ønsket om en dejlig fredag med bland-selv-slik og streaming-tjenester i sofaen. Sheisse, det gad jeg godt lige nu! 🙂