13278030_10154014837891886_1392642369_n
Jeg fik i dag ungernes middagslur til at gå med at kigge gamle billeder igennem på De Gamles loft. Det her er min mor og mig i Mommark i 1984.  🙂

SÅ er jeg atter hjemme efter to døgn i det alsiske i selskab med mine hjemmelavede opturs-forårsagere og deres bedsteforældre.
Turen har været ret fifty/fifty. Det har på den ene side været skidehyggeligt, og Hugo har udviklet et velvoksent bedstemor-crush, hvilket sgu lidt smeltede mit hjerte. Og i dag er Hugo blevet klippet. En oplevelse, han gik ind til med en skepsis på størrelse med Lolland-Falster, men efterfølgende var han så struttende stolt, og resten af dagen i dag har han og Berta været de fineste venner. Hvilket også smelter mit hjerte. Desuden mødte vi i toget hjem Lene, som jeg kender fra København, men som også stammer fra Sønderborg, og hun var så tilpas skruk til, at hun underholdt ungerne hele vejen! EPIC WIN!

På den anden side har det tisset ned på Als, mens solen jo har skinnet nærmest dramatisk meget på Sjælland. Og dagen i går tilbagelagde mit kuld primært med at rive hårene ud af bøtten på hinanden og sideløbende drive mig til vanvid. Og i morges stod Berta op kl. 5.50, mens Hugo, der ellers altid er tidligt på den, sov helt til kl. 7.

Og nu er vi hjemme! Ungerne har fået sunget godnatsange, men antallet (og vi sang altså 7) levede vist ikke op til forventningerne, hvorfor jeg kan høre en uskøn, men ret nuttet kanon-version af ‘Se Min Kjole’ fra børneværelset, mens jeg skriver dette. I morgen skal jeg på kontoret, og som altid ovenpå en smålang weekend GLÆDER jeg mig. Jeg har knoppen fuld af idéer til indlæg og har ikke haft makeup på siden ELLE Style Awards, så jeg tror, jeg hylde sommeren i morgen og dulle mig lidt op! Må heller benytte lejligheden til at få napset et par kluns-billeder til bloggen.

I morgen tidligt smutter Jon ud i kolonøjseren og lukker den håndværker ind, der skal installere en miljøvenlig luft-opvarmer-dims, så vi kan sove der om natten. Huset er ikke isoleret, og sidste år blev ungerne hunde-syge, da vi sov deroppe, selvom det var i den uge, hvor der var 30 grader i Danmark. De er nemlig begge dyne-smidere. Derfor kan vi altså fra i morgen tænde for varmen om natten, og det skal fejres med årets første overnatning! Jeg glæder mig fuldstændigt tumpet og har tænkt mig at grille kilovis af både pølser og skumfiduser! FUCK, hvor er der bare intet, der slår Skovlunde på en sommerdag!

Med ønsket om en dejlig mandag aften. Min føles som søndag, fordi jeg har trukket weekenden i langdrag, så når Jon er færdig med aftenmaden (vi er sent på den i dag) vil jeg sgu lave en portion pandekager med is. Dem har jeg cravet hele dagen. Med jordbærmarmelade. Hells yeah!