13162336_10153977614386886_2007078572_n
Jeg synes simpelthen, at det er så vanvittigt smuk timing, at Ham deroppe over skyerne lige venter til d. 1. maj, hvor han så skruer op på fuld styrken for solen! Jeg mødtes i morges til venskabelig morgenmad med mine gamle “kolleger” hos Bloggers Delight på Steak Royal på Kongens Nytorv, og de store vinduer ud mod pladsen, hvor solen bragede ind, skabte en stemning af sauna på en fancy fortorvs-beværtning! Det var aldeles vidunderligt.

Tirsdagen havde faktisk en ret fin begyndelse i Langehjemmet i dag. Det er ellers ikke skrevet i sten for tiden, da Hugos humør er noget svingende i disse dage (læs: måneder). Men i dag sov ungerne helt til kl. 7, og vi fik pandekager til morgenmad. Jeg skulle lige til at hælde Krapylerne i vognen, da Jon og jeg blev enige om at indvie de nye cykelsæder i stedet. Berta fik en tur i sidste uge, men Hugo havde grundet sygdom endnu sin jomfrutur til gode. Begge unger blev iklædt cykelhjelm, og så blev Berta hejst op på Jons børnesæde og Hugo på mit. Jeg har jo fået sådan en stol, som er monteret på mit styr, så ungerne sidder mellem mine arme og kan kigge ud på verden i stedet for på det nederste af mine rygstykker, og dét tog satme kejler! Jeg er næsten 100% overbevist om, at Hugo var af den klare opfattelse, at det var HAM, der cyklede og MIG, der sad bagpå, og han hvinede af fryd hele vejen til vuggestuen.

Derfor har vi besluttet, at hvis vejret holder, henter vi i eftermiddag ungerne og cykler til Hellerup og spiser aftensmad et sted derude. Så kan vi også lige spise en is på stranden, inden turen atter går hjem til Indre By! Jeg får helt kriller i maven ved tanken, så jeg kan næsten ikke bære, hvis DMI får ret, og eftermiddagen byder på skyer og regn. Fingers crossed. 🙂

Billederne ovenfor er (til venstre) fra min morgenmad og nederst fra weekenden, hvor Krapylerne og deres lækre far besøgte farfaren i Gilleleje.