13414572_10154045574876886_1628341254_n

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks!
Jeg lavede i weekenden et indlæg om bikinier, og derfor synes jeg, det er på sin plads også at lave et om badedragter. Når jeg er på stranden for at lege med Krapylerne eller er i svømmehallen, er jeg egentlig mere til badedragt end bikini. Jeg har flere af begge dele.

Apropos mit bikini-indlæg, så synes jeg sgu, at der er nogle damer, der er lidt grundigt ude med riven i disse dage. Jeg ville antage, at det skyldtes varmen, men det har været overskyet i dag, så det kan ikke være dét. I indlægget om bikinier skrev jeg, at jeg ikke går med pushup-BH, fordi jeg sådan set godt kan lide min små babser, og så dristede jeg mig til den åbenbart halvmobbende udtale, at jeg synes, små bryster er smagfulde.
Det har fået nogle damer (velsagtens storbarmede, gætter jeg på) til tasterne i kommentarfeltet, fordi de går ud fra, at jeg så mener, at store bryster er smagløse!?
Helt ærligt … Hvorfor pokker er det, at fordi jeg synes, at noget er smagfuldt, må noget andet være det modsatte?! Sikke noget fis – undskyld mig.
Fordi, jeg synes, at stiletter er røvsexede, betyder det jo ikke, at jeg synes, at espadrilles er nederen. Og fordi jeg elsker sommer, betyder det ikke, at jeg hader efterår, vinter og forår. OG fordi, jeg tænder på Jon, når han har fuldskæg, betyder det jo ikke, at jeg nægter at knalde ham, når han er ubarberet!
Nap lige en slapper og om nødvendigt en kold øl, og så lad være med at fare i flint over noget, når der intet er at fare i flint over. Det er jo sådan, krige starter, og folk bliver kede af det.
Og hvis jeg endelig er nødt til at skrive det “højt”, så lad mig da: Jeg synes, store bryster er sygt pæne! Og sexede! Og elegante! Og jeg synes, at små bryster er prææææcis det samme. Jeg skrev, at små bryster (også) er elegante som en forklaring på, hvorfor jeg ikke har behov for at snyde min A-skål større. Jeg synes, begge dele er lige pænt. BUM! Så snakker vi (forhåbentlig) ikke mere om det. 🙂

Og nu til badedragterne!
Blandt dem, jeg har fundet her, er der både nogle, der slanker, nogle, der er stribede, der er nogle sorte, en helt rød og så én til gravide damer!
Jeg håber, der er noget, alle kan lide. Ellers kan man klikke videre ind til de shops, jeg linker til – de har alle sammen en hel del. 🙂

Jeg ved desværre ikke, hvor man kan købe nogen af de badedragter, der er afbilledet i min kollage ovenfor. Jeg synes bare, de var pæne og stemningsfulde, og så er hende i midten så cool, at jeg fik et akut woman crush! 🙂
12-0164

For serious, en pæn badedragt, som krammer formerne og er i det, Ellos kalder “formfast materiale”.
Den fåes i sort, prikket og noget med dyremønster, og de kan ses her.

image4xxl-1
Den her sag er nok ikke for alle, men DAMN, jeg synes, den er cool! Sådan noget transpearent materiale ser egentlig ikke så slutty ud på stranden, synes jeg. Min søster havde engang én, og den var snarere sådan lidt sporty-lækker. Den kan fåes her og er ganske billig.

12-2018

50’er-lækker badedragt med slankende effekt, siger de. Den er foret foran og ved barmen,
så der ligesom er mere styr på tingene. :-)Den kan hittes her.
vm10150940_black_177868

Budgetvenlig kærlighed! <3 Pæn og klædelig og kan findes her.

prwv48ih853bh851_orangeburst_b8h51

Apropos kærlighed, så kommer der her en smuk, rød én, der har den fineste dybe ryg. Se selv. 🙂

17073897_NavyBlazer_001_ProductLarge

Superfin, stribet sag, der giver masser af sol! Og ja, man kan sagtens gå med den, selvom man ikke er lige så slank som modellen. Hun er 16 år, eller sådan noget, så la’ vær’ med at hate. 😉 Dragten findes her.

tohww0ww11456_blue_411

Yeeeees til prikker!!! Se den her.

whd495812517_black

Lidt gratis talje fra Won Hundred, som også kører den transparante stil med lynlås foran og kryds bagpå. Se den her.

20005884_BlackIris_003_ProductLarge

Er man så heldig at være med rogn, så er denne her ret fin.
Der er flere at finde her – blandt andet én med blomster, der er ret nice. Den stribede ses her.

mis11943_stripes

Stribet og fin med lille underdel, og så er der god sol til skuldrene. Findes her.