13467853_10154060244381886_148767235_o
I skrivende stund er det onsdag morgen, og jeg er på vej til Barcelona! YEHAAAA!
Jeg nåede lige at få Stine til at napse et billede af mig i lufthavnen, og jeg har sovet otte-en-halv time i nat, så hele flyveturen skal gå med sladder, blad-læseri, hygge og måske en enkelt sjus. Selvom jeg sgu ikke tror det – det er altid sådan noget, jeg synes lyder vildt ferieagtigt, men når sandheden skal frem, så synes jeg, at alkohol smager dårligt inden kl. 19.

Jeg er linet nogle kolde facts op her fra morgenstunden! Det er en rum tid siden sidst. Og nu må De have mig undskyldt. Strandlivet kalder!!! 😉

  1. Jeg fryser altid, når jeg er enten i biffen eller ude at flyve. I biffen har jeg tit ekstra sokker med, faktisk, hvilket også tjener som en hyggelig add-on.
  2. Jeg elsker jordbær! Eller hvad? Jeg har de seneste år lagt mærke til, at jeg aldrig rigtigt får spist dem, når jeg køber dem. Måske kan jeg bare godt lide det, jordbær repræsenterer? Men, oh gru: Kan man blive landsforvist, hvis man indrømmer, at man ikke kan lide jordbær?
  3. I dag skal jeg til Barcelona, og jeg skammer mig lidt over at indrømme, at jeg glæder mig ekstra, fordi det er dårligt vejr derhjemme. Hvilket vel egentlig er usolidarisk.
  4. Og jeg har også kæmpe-optur over, at vi skal flyve på en ONSDAG! For da udkommer Se & Hør!
  5. I øvrigt kan jeg ikke være i Københavns Lufthavn uden at købe tre choko/rug og en appelsinjuice i Lagkagehuset. Jeg er efterhånden lidt træt af smagen, men jeg kan alligevel ikke lade være.
  6. Jeg glæder mig for sygt til at ligge på stranden, men jeg bader faktisk næsten aldrig ved stranden. Jeg synes altid, vandet er alt for koldt!
  7. I weekenden kunne jeg ikke få fat i min søster i 24 timer. Hendes mobil var slukket. Jeg var klar til at hyre både detektiv og hundestyrke, da jeg fandt ud af, at hun bare var ude at sejle. Hvilket hun HAVDE fortalt Jon om fredagen. Men han så fodbold, mens hun sagde det, så han hørte det som “fredagsbar”…
  8. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været på toilettet uden at have min mobil med derud.
  9. Jeg er i øvrigt (som nogle har bemærket) efter maaange år som iPhone-bruger, skiftet til Samsung. Mest på grund af det fede kamera. Og jeg har ikke set mig tilbage!
  10. Sidst, jeg var i Barcelona med Stine (for 10 år siden) spurte vi os kun ind i faktor-fri sololie. Til denne tur har jeg pakket 5 forskellige solcremer. Mand, der er sket meget på det område.