1464789575-w23_w_1b_da

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks.
Blot en lille serviceinfo denne let-lune torsdag aften. Jeg og familien har tilbragt eftermiddagen på Papirøen, hvor vi spiste ungerne af, og nu sidder jeg i køkkensofaen (elsker det ord!) og klimper i tasterne, mens Jon laver mad til de voksne.

Men den service-info, jeg gerne ville viderebringe, er, at der er totalt meget udsalg på nettet for tiden! To af mine yndlings-webshops har gang i biksen!  Boozt.com 50% rabat på en masse varer her, og Me & the Met, som har gratis levering indenfor en time i Storkøbenhavn, giver 40% rabat på førudsalg til medlemmer her. Og hvis man ikke er medlem, kan man blive det fluks.

Bare, hvis nogen nu lige ville købe noget dyrt tøj billigt. Den slags kan damer jo tit godt lide. 😉
Med ønsket om en dejlig torsdag! <3