Skærmbillede 2016-06-14 kl. 11.26.33

Som det nok kan ses, er det en dårlig idé at iføre sig en slap trekants-BH under en stramtsiddende, stribet kjole og derefter lægge hænderne i skødet og læne sig let tilbage. Det er så det, jeg har lært i dag. 😉 Faktisk havde jeg også Spanx på, for Jon og Hugo bagte boller i går (de helt hvide, selvfølgelig), og dem kørte jeg lige to af ned fra morgenstunden.

Jeg skal love for, at jeg har fået skubbet til noget, medierne gerne vil tale om, da jeg dristede mig til at gengive en middagssamtale mellem min mand og mig, som har udmøntet sig i, at vi er stoppet med at vise Krapylernes ansigter på nettet. Det har aldrig været min hensigt at tvinge min holdning over hovedet på andre, og ej heller har det været min plan at starte et korstog for at opdrage folk, der skulle være af en anden opfattelse end jeg. Jeg ser hverken skævt eller ned på andre, der vælger at vise billeder af deres børn, selvom jeg nu er holdt op, ligesom jeg heller ikke har noget imod folk, der spiser leverpostej, selvom jeg personligt foretrækker spegepølse. Den sønderjyske, selvfølgelig. Fra Als-slagteren.

Skærmbillede 2016-06-14 kl. 11.20.19
Hvorom alting er, så ruller toget lige nu, og jeg er lige hoppet af.
I går var der en artikel i Berlingske Tidende om mine overvejelser, i morges stod jeg tidligt op for at berige i øvrigt supersøde Ida Wohlert (som afslørede, at hun faktisk er læser af Twinpeaks.dk!) med mine synspunkter i Go’Morgen Danmark. Da jeg så kom ind på kontoret her for lidt siden, lå der en mail i min indbakke fra Aftenshowet, der bad mig komme derind i aften og tale om det samme én gang til. Og det blev altså et nej tak.

Jeg skrev næsten udelukkende om Krapylerne i starten af min tid som blogger, men efter at min barsel er sluttet, har jeg brugt domænet her til ret meget andet også. Jeg duller mig sammen med Max Factor, jeg sammenligner min pagefrisure om at gå fra en kedelig kæreste, og jeg guider til 24 timer i Nice (Seriøst – gør det!). OG så har jeg to børn, som jeg bruger det meste af mine vågne timer og kærlighed på, så de bliver selvfølgelig også nævnt løbende.
Men jeg vil hellere være en hverdags/livsstils/hygge/bande-blog, end jeg vil være kendt som mommy-blogger. Derfor klapper jeg nu kaje, takker nej til yderligere uddybning af emnet ‘Børn på de sociale medier’ og glæder mig til, at jeg i morgen skal til Barcelona i hele TO dage! Uden børn, faktisk, men med veninde, sjusser, strand og solcreme.

Med ønsket om en fortsat dejlig gråvejrsdag og tak for de (overvejende) pæne kommentarer de forgangne to dage i forbindelse med mediemøllen. 🙂

Man kan se indslaget fra Go’Morgen Danmark her. Det tog mig 1.000 år at få det til at fungere, og jeg skulle tegne abonnement, men jeg ved ikke, om jeg bare har gjort det helt forkert. 🙂
Min kjole er fra Designer’s Remix og er købt lige her. (Linket indeholder reklame i form af affiliate.) Med gratis levering samme dag. Det giver mig altså stadig consumer-stådreng på!

Som et PS vil jeg bede aaaalle om at læse dette indlæg og scrolle helt ned i bunden og gøre, som der bliver bedt om! PLEASE! <3