13461184_10154071937191886_1740027639_o

Indlægget er sponsoreret af Libratone ONE.
Da vi skulle til Barcelona i sidste uge, havde jeg en Libratone ONE med i bagagen! Jeg havde nemlig fået til (ret heldig) opgave at teste den transportable højttaler, som udkom på vores afrejsedag. Vi har faktisk et par stykker af sådan nogle højttalere derhjemme i forvejen (bare af andre mærker), og jeg er slet ikke god nok til at få dem brugt, og derfor var det ret fedt sådan set at have LOVET nogen det i denne omgang!

Højttaleren er vildt pæn, som det tydeligt ses. De andre, vi har derhjemme, er sådan nogle runde nogle, som er mere maskuline i det og slet ikke så design-lækre. Den her er cool og nem at have med, og lyden er storslået! Vi hørte selvfølgelig Justin Bieber både onsdag og torsdag aften og så en masse andet pop fra en autogenereret playliste, mens vi gik i bad, lagde makeup og gjorde os klar til at tage ud at spise. Torsdag aften reddede højttaleren faktisk lidt planerne, da vi havde voldsomt travlt med at læse krimier i sengen (tømmermænd) i starten af aftenen og derfor overhovedet ikke kunne blive enige om, hvem der skulle gå i bad først. Men så satte Stine god musik på, og da den fyldte værelset, blev vi begge markant mere friske.

13509758_10154071916421886_1394206040_o
Vi havde også højttaleren med på stranden. Jeg har jo sådan et mobilabonnement, hvor man kan bruge data i udlandet, så vi streamede Spotify hele eftermiddagen. Jeg spurgte de omkringliggende gæster, om det generede, men dem ved siden af os var vilde med det, og dem foran kunne faktisk ikke høre det grundet pålandsvinden (jep, jeg er vokset op ved havet).

Stine havde faktisk også en transportabel højttaler med, så vi havde muligheden for at sammenligne de to, og min Libratone ONE vandt helt overlegent. Både på lyd og look, faktisk. Og nej, det sidste er altså ikke helt lige meget. 😉 Desuden gør gummirammen, at man kan sætte den på alle overflader, uden at den glider eller tager skade af eksempelvis vand. Desuden har den (for de, der har forstand på det!) en 3″ woofer, 1″ tweeter og en passiv driver for 360 grader lyd. Man kan tilslutte den sin mobil via Bluetooth, hvilket er ret smart, når man har hver sin smartphone og gerne lige vil spille nogle numre for hinanden på skift. Den kører i 12 timer på en opladning, så vi havde ikke brug for opladeren under vores to dage i yndlings-byen.

Jeg har faktisk allerede pakket højttaleren ned igen, da jeg vil have den med i kolonøjseren på torsdag, når vi skal derop og fejre Skt. Hnas. Hvis vejrudsigten holder stik, kan den vel også spille musik indendøre … 😉

13467380_10154071936126886_1235385308_o

Jep, I know. Ikke verdens bedste billede. Sådan går det, når man er på tur med folk, der IKKE er bloggere, og som altså ikke gider at rejse sig fra solstolen bare fordi, man godt lige kunne tænke sig et portrætfoto. Men I forstår vel pointen alligevel. 😉
Den kan findes her, i øvrigt! Den koster 1.499 kr.