13522423_10154078829726886_1504759955_n
Kæft, hvor går tiden hurtigt! (Altså nogle gange. Tiden tilbragt i IC3-toget mellem Lunderskov og Sønderborg går aldrig hurtigt).
Jeg kan slet, slet ikke forstå, at det er et år siden, vi var i New York med ungerne 16 dage, hvor vi spiste vandmelon og badede i springvand i parker, jagtede offentlige toiletter med pusle-fasciliteter, shoppede udsalgstøj, spiste masser af snasket mad, og Jon modtog dialektundervisning. Men når jeg så ser billederne af ungerne, kan jeg slet ikke forstå, at de var så små for bare et år siden. Eller jo, det kan jeg faktisk også godt, for jeg skal ikke længere tilbage end februar, hvor vi var i Sri Lanka, for at blive mindet om, at der sker enormt meget på kort tid. Særligt fordi vores unger de seneste måneder har knækket koden i forhold til at tale noget, der kan tolkes som dansk, hvilket gør alting nemmere, sjovere og meget mere magisk!

Men de var nu også skægge dengang. Og det var altså en fed tur til New York. Og jeg tror lige så stille, at min lyst til at rejse med ungerne er ved at vende retur efter fadæsen i Sri Lanka.
Jon skal arbejde hele efteråret, hvilket man ikke absolut ikke kimser af, når man er gift med en libertiner, så da skal vi ikke rejse. Og sommeren har vi aftalt at tilbringe i kolo’en, så det ligger heller ikke i kortene. Men HVIS det bliver dårligt vejr herhjemme, så napper vi altså den leasede bil, der kommer i vores besidelse om bare 8 dage, og drøner sydpå med teltet i bagagerummet! <3

Med ønsket om en vidunderligt Sankt Hans-aften. Vi er i Lones Lune, hvor vi skal spise grillpølser i fællesområderne og måske ned og se et bål i aften, hvis Krapylerne går med til at blive lagt i seng i klapvogen. Jeg har desuden købt lyskæder med kulørte pærer på nettet, som jeg har en ambition om at få sat op på ferrassen bag huset. Åh, sommer er altså bare OPTUR!

Det er et år siden, jeg udgav dette indlæg fra Elizabeth Park i New York. Der var så sindssygt fint i den lille offentlige have, som lå klods op ad China Town. Mange af billederne fra den dag har jeg printet ud, og nogle af dem hænger på mit kontor. Hvis vi en dag skal tilbage til The City Of Dreams, er det nok mit første stop.