13493365_10154077187891886_536862770_o
Ja, vi spiser vist lidt vel meget ude for tiden. Måske er vi dovne, måske hygger vi lidt ekstra. I dunno.
I dag spiste vi med ungerne på Jensen’s Bøfhus, men det tæller altså ikke, for vi betalte med points fra vores Club Jensen’s-kort, så det kostede på en måde ikke noget! (Den sidste sætning ryger så på listen over ting, jeg ikke regnede med nogensinde at ville komme til at sige, før jeg fik børn).
Men i går havde Jon og jeg altså en 7 timer lang date, hvilket kom til at betyde, at vi spiste ude til både frokost og aften. Og der imellem indtog vi en vaffelis i Nyhavn, da solen tittede frem. Dét kan anbefales!

13499830_10154077183751886_677708913_o
Det samme kan Kanal-Caféen, hvor vi spiste vores frokost. Jeg har aldrig været der før, men jeg synes, det ser så hyggeligt ud, når jeg tøffer forbi på kanalrundfart, så i går foreslog jeg stedet for Jon, og han var game. Han er fan af den klassiske rugbrødsmad, og det er det, de kan dér. Vi var relativt beskedne og spiste hver en fiskefilet på rugbrød. Den smagte ganske fint, men det fantastiske var stemningen, udsigten og følelsen af at være et helt andet sted end der, hvor man nu plejer at spise frokost. I hvert fald for mit vedkommende. Og så kan man blive mæt for under 100 kr., hvilket egentlig er et særsyn i København.

Om eftermiddagen gik vi i biffen og så ‘Money Monster’ (min idé). Det er længe siden, jeg sidst har set film med George Clooney, og den her var Julia Roberts tilmed også med i. Der var noget klassisk 90’er-krimi over den (på samme måde, som der er over den her film), og det er det bedste, jeg ved! Både Jon og jeg var til den, og det kan egentlig ikke siges om ret mange film, så det siger vel også lidt.

13514359_10154077185336886_470019283_n
En anden ting, vi var enige om, var i øvrigt, hvor smukt, cool, lækkert og tjekket, der var på den nye, asiatiske restaurant The Market nede i Gallerie K, hvor vi indtog vores aftensmad. Det har jeg tænkt på at ville prøve, siden de åbnede, og i går cyklede vi så derned, da vi måtte sande, at Condesa var lukket om tirsdagen. Men vi kommer nok ikke til at spise der igen. Maden var super-smuk og smagte dejligt – jeg bestilte ikke det helt store, da jeg allerede havde spist en fiskefilet, en vaffelis med to kugler, en halv pakke kirsebær og to stænger fra Malaco i løbet af eftermiddagen. Vi delte en salat, to sushi-ruller og tre dumplings. Jeg drak cola, og han fik en øl, og vi kom af med 750 kr. Det er simpelthen for dyrt efter min smag. Smag og behag er selvfølgelig forskellig, helt klart! Og der skal være plads til det hele. Jeg tror bare ikke, min palette er veludviklet nok til at kunne sætte pris på den slags. SÅ stor forskel synes jeg bare ikke, der er på dyr sushi og halvdyr sushi. Og så vil jeg bare hellere have halvdyr sushi, hvis det skal være, og så dessert, for resten af pengene. Eller thaimad på Vesterbro og en tur i biffen INKLUSIVE cola og popcorn. Næste gang, jeg besøger The Market, bliver det for at sippe cocktails i baren. Det gad jeg til gengæld godt, for de så virkeligt gode ud, og jeg er ikke dyr i sjusser, efter at jeg har fået unger.

13509860_10154077267681886_1159102188_o

I skrivende stund er Jon i Det Kongelige Teater, jeg blogger under dynen og ser ‘Det Perfekte Match’ med det ene øje, og ungerne snorksover efter for første gang at have prøvet begrebet semi-fri softice-bar. Semi, fordi Mor Lange altså sagde stop efter et vist antal. Trods alt. 😉
Jeg vil gå tidligt i seng i aften, da Berta de seneste par nætter har foreslået, at jeg tilbragte et par timer på at holde hende i hånden i stedet for at sove, og hun tog ikke nej som et svar. Så jeg er lidt mat.
Jeg håber, at I, der læser med, nyder aftensolen eller sofastolen, går tur på molen eller ser reality på parabolen! God aften! <3