13348832_10154041165336886_118662334_n
Efter det dejligste bryllup hos en af mine bedste veninder og hendes mand, som inkluderede vielse i Christianskirken, sejlads i Københavns Havn (SÅ blæret!) og middag på en bagende varm sommeraften i Odd Fællow Palæet (endnu mere blæret), tog Jon og jeg søndag til Klampenborg for at hente vores kærlighedskrapyler. De havde for første gang overnattet i hver sin klapsammen-seng i Farmorens olde-kolle. Hun og en lille gruppe andre seniorer (Jeg håber, du ikke tager på vej over den betegnelse, svigermor!) har slået pjalterne sammen og splejset til huslejen i en kæææææmpe kasse med udsigt over galopbanen! Det er jævnt cool og giver mig lyst til at runde 60 i morgen! Der er en enormt terrasse, en lækker have og bedst af alt: En stor havetrampolin!
Ungerne var lånt ud til farmor (med stor tak fra os) i et døgn, og vi ankom til overlevering, da de stadig sov lur. Vi blev mødt af lovprisninger og varme blikke fra hele kollektivet, der fortalte om to børn, som var ualmindeligt velopdragne og ikke mindst søde og kærlige imod hinanden. Det varmede mit moderhjerte at høre, at selvom de til tider (flere gange dagligt, egentlig) gør deres bedste for at komme hinanden til livs i privaten, så er de alligevel loyale overfor hinanden, når de er på relativt fremmed grund.

Vi puttede ungerne i klapvognen og begyndte vor færd mod kolonøjseren. Men grundet busforsinkelser og en genstridig rejseplan skulle det tage os op imod tre timer at nå vores mål. Fremme hen under tidlig aften så Langemanden og jeg hinanden dybt i øjnene og blev enige om at leje/låne/lease en bil henover sommeren. Nu må det være nok.

I morges, da vi stod op, og Jon gjorde sig klar til at returnere til storbyen, kunne jeg mærke, at min tank endnu ej var fuld. Så jeg fik ham med på at aflevere Krapylerne i vuggestuen, så jeg kunne nappe en dag heroppe helt alene. For første gang. Så nu er jeg her altså!
Planen var, at jeg ville lave om portion rabarbersaft mere, som kunne afløse den omgang, vi tømte i går, men jeg har ingen citroner. Så ville jeg male et skab færdigt, som jeg startede på i går, men Jon har af uforklarlige årsager fjernet malertapen på ruderne i skabslågen, og jeg orker ikke at sætte det på igen. Så nu har jeg sat mig på vores bagerste terrasse og startet grillen (den med kul, I ved. Jeg tror ikke på gasgrill’er. Det er ikke keeping it real), og så venter jeg på, at det grillspyd, der blev til overs fra i går, bliver welldone, for så vil jeg indtage det sammen med resten af grøntsagerne. Og skylle ned med en ristet skumfidus. YES!

Efter frokost vil jeg udføre den opgave, jeg har glædet mig til lige siden, at der begyndte at komme knopper på træerne: Jeg skal besøge Skovlunde Genbrug, som mere end én gang har bevist sig som lidt af en skattekiste! Jeg håber på flere tallerkner til køkkenet og måske nogle børnebøger og vendespil.

I eftermiddag går turen retur til staden! Joh, jeg kan såmænd sagtens! 🙂