13340404_10154031916466886_1795507522_o
Billedet til venstre er i øvrigt hapset fra Christina fra Impressions PR’s Instagram. 🙂

Så er jeg atter hjemme i Nørregade efter 24 timer som inventar på Ystad Saltsjöbadet. Ungerne sover, og deres flotte far er i teatret et sted på Vesterbro. Min altandør står åben, og jeg har gedigen optur over, at det kan lade sig gøre. Det er d. 1. juni, og i dag for præcis 35 år siden blev mine forældre gift med hinanden på Frederiksberg Rådhus. Min mor havde mig i maven og en rød kjole på, og de havde kendt hinanden i under et år. Efter vielsen tog de hjem til deres hund, Fussi, og åd store bøffer og drak rødvin (Det måtte man gerne i 80’erne), og da naboerne hørte, at de var blevet gift, holdt de impulsiv fest for dem i haven.

Min dag er gået med at returnere fra Sverige, købe en ordentlig bunke sommertøj til ungerne i H&M, hvilket viste sig som en god investering, da jeg hentede dem en halv time senere og fandt Hugo iført t-shirt og blemås, da de altså ikke havde nogen shorts til ham dernede, og hans lange bukser var blevet for lune.

Resten af dagen har Krapylerne og jeg tilbragt til Børnedistortion i Ørstedsparken! Et i mine øjne fremragende initiativ, som betød, at deres yndlingslegeplads var fyldt til randen med mennesker, ballonmænd, DJs og pynt. Ungerne synes vist egentlig mest, det bare var træls, at der var flere om at stå i kø til gyngerne, end der plejer.
Vi spiste middag på Tony’s med et vennepar og deres unger, og her stødte Jon, der har filmet hele dagen, sig til os til Hugos absolutte begejstring. Jon havde også et arrangement i går, hvorfor farmoren tog sig af deres forplejning og generelle omsorg, mens jeg spiste bøffer i Sverige. Hugo umanerligt stor optur over gensynet med sin far, og hvor han og Berta plejer at slås om en plads på mit skød, kunne ingen i aften konkurrere med farmand i Hux’ øjne.
Hvilket var lidt ærgerligt, da jeg skulle forestå putningen, så Jon kunne komme i teatret. Mens jeg skiftede ble på Berta, løb Hugo ud i køkkenet, og efterfølgende kunne jeg ikke finde ham. Jeg opdagede så, at hoveddøren var åben, og så fandt jeg lillemanden nede på den næste repos i blerøv, med sut i munden og plys-sæl i hånden på vej ud efter far … <3

Nu sover de begge to heldigvis sødeligt efter en halvtimes skønsang fra morens side. Jeg tog denne aften imod requests, hvilket kom til at indebære, at jeg har sunget “Lille Peter Edderkop” 4 gange og “Se Min Kjole” i hvert fald 5 gange.
Nu vil jeg investere lidt tid i at se, om jeg kan finde mig en ny serie et sted på en af de mange streamingtjenester, vi efterhånden har. Det kunne være fedt at have én for mig selv, som jeg kan binge, når Jon ikke er hjemme. Forslag modtages med kyshånd i kommentarfeltet! 🙂

Hav en vidunderlig aften og tak fordi, I altid er så skidesøde, i øvrigt!