IMG_8232

Det skulle have været sådan en produktiv dag! Det er tirsdage egentlig ofte. Man har brugt mandagen til at ryste weekenden af sig, og det er endnu ikke onsdag, som jo efter frokost egentlig bare er en glidebane til weekenden.
Men så lagde tirsdagen altså ud med, at min søster bad mig tage ud og se på en lejlighed, hun overvejer at købe. Og der var så lækkert, at jeg blev helt forelsket. Både i tanken om, at hun skulle lulle rundt og hygge sig der, og også at jeg skal besøge hende med Krapylerne, som ville kunne have en fest på den fine terrasse.
Da vi havde sagt farvel, hoppede jeg op på min cykel og drønede ind mod Hi House. På vejen stoppede jeg og købte ind til frokost i en SuperBrugsen, jeg aldrig har været i før. Både fordi, jeg aldrig handler andre steder end Netto, men også fordi, den lå et stykke fra mit hood. Og det føltes helt sommerferie-agtigt at stå dér i mine glimmer-espadrilles og shoppe frokost midt på formiddagen et helt nyt sted. Jeg har brugt lidt for mange penge på at købe frokost i eller omkring Kronprinsensgade på det seneste, så nu var jeg konservativ og investerede i rugbrød, makrel på dåse og ost.

… Og så var de tidlige arbejdstimer pludselig forsvundet! Jeg har lidt gang i et nyt projekt (I know, det siger jeg vist lidt tit), så det åd resten af min formiddag, og da jeg begyndte at blive lidt rastløs og overvejede den der makrelmad, tikkede der en SMS ind fra min veninde, som skrev, at hun så det som sin pligt at informere mig om, at der var 40% rabat på Gianvito Rossi-stiletter i Illum. Jeg drønede derned – bare for at kigge – og på vejen sludrede jeg med Jon, som sagde, at vi nok godt kunne finde pengene til det, hvis jeg blev forelsket. Og det gjord jeg sådan set. Ikke hovedkuls, men det var i hvert fald et solidt crush!
Men så tænkte jeg mig om, og en eller anden fornuftsbaseret nisse på min skulder mindede mig om, hvor relativt mange høje, guld-eller-glimmer-farvede stiletter med spids snude, jeg har stående i skabet. Og om hvor tit, jeg synes, jeg mangler tøj at tage på til hverdag, men at jeg ALDRIG snøfter over ikke at have stiletter nok.

IMG_8231

Så jeg lod de smukke hæle stå og sagde i stedet ja til at følges med min veninde ned på Pastis for at spise frokost. Ja, jeg burde have holdt mig til mine rugbrødsmadder i køleren, men når man tænker på, at jeg lige havde forladt et par sko til 2.500 kr., havde jeg vel på en måde sparet en hel del. 😉

Min buksedragt er i øvrigt fra Zara, og den er på udsalg nu, så jeg lige. Her. Og solbrillerne er fra Ray-Ban – købt i Barcelona.