13342463_10154032964201886_1671922254_n

I dag er der 13 dage, til jeg stiger ombord på en Norwegian-flyver og tøffer hele vejen til Barcelona sammen med en af mine bedste og ældste veninder! Altså, det, jeg mener, er, at jeg har kendt hende længere, end jeg har de fleste, men ret beset ér hun faktisk også en af dem, der har haft fødselsdag flest gange. 😉

Stine, som hun hedder, og jeg har været i Barcelona sammen af flere omgange, dengang vi var unge og fattige, og seneste gang var for præcis ti år siden. På min opfordring tilbragte vi en måned i den solrige by, hvor vi drak os fyldere end nogensinde, blev mere solbrændte end nogensinde og spiste flere bikini-toasts end nogensinde. Det var før Airbnb (hell, det var før freaking facebook!), og vi kunne selvfølgelig ikke betale for et hotel i en måned, men jeg havde mødt én eller anden hollandsk model på nettet, som boede lige udenfor Barcelona, og som var væk i netop den måned. Så vi skulle bare betale hans husleje og vande hans planter, og således kunne vi altså få arrangementet til at løbe rundt.

Vi boede i landsbyen San Andreu, og i den lille Spar-købmand, som lå ved siden af vores lejlighed, kunne man købe en flaske cava for 55 cent. Jeg ved godt, det er 10 år siden, men det var altså heller ikke mange penge dengang! 😉 Den smagte ganske udmærket, så vi fik et fint ritual op at stå med lige at bunde sådan en krabat i fællesskab, inden vi hoppede i stiletterne og tog undergrundsbanen ind til byens natklubber og barer. En aften sprang der en sikring, så lyset gik i vores lejlighed, og vi var altså ikke teknisk bevendte nok til at tage os af det. Heldigvis var der en elevator med et spejl i bygningen, så vi kørte op og ned i en halv times tid, mens vi fik sat hår og lagt makeup. Åh, det var tider. 😉

Da vi kom hjem fra Barcelona, blev min veninde kærester med manden i sit liv, og til august skal de giftes i Gråsten Slotskirke på Als, og jeg glæder mig åndssvagt meget til festen, som jeg ved bliver komplet tumpet. Siden vores månedlange sommerferie i Barcelona og omegn, har Stine og jeg talt om at tage tilbage, og det er endnu ikke blevet til noget, da vi begge to har fået to børn og et arbejdsliv siden da. Men nu sker det! D. 15. juni tager vi afsted, og vi kommer retur fredag d. 17.! To døgn med dullerier, sladder, solskin og sjusser!
Jeg blev så entusiastisk, da jeg faldt over de billige billetter på Norwegians hjemmeside, at jeg bare skyndte mig at købe dem. Og således helt glemte, at Jon og jeg har bryllupsdag d. 15. juni. Ups! Men jeg skal selvfølgelig nok sørge for, at det bliver fejret på behørig vis. 😉

Og nu kommer mit spørgsmål: Hvor i Barcelona skal vi bo? Vi skal overnatte to gange i et delt dobbeltværelse, og det må højst koste 1.500 kr. pr. nat – altså 3.000 i alt for os begge. Vi vil helst bo på hotel i stedet for Airbnb, for når den nu endelig står på ferie, må det godt være lidt luksus-agtigt. 🙂
Er der nogle af jer seje rejsetyper, der læser med, som lige har allertiders staldtip til et hotel, vi bør leje os ind på? I så fald vil jeg MEGET gerne høre om det i kommentarfeltet! 🙂