13342270_10154030929221886_1940827489_n

Som den opmærksomme Instagram-bruger/SnapChatter/Facebook-ven nok har opdaget, så er jeg i Ystad sammen med en portion bloggere (Alle skriver vi et forskelligt antal på de sociale medier, har jeg opdaget, så jeg ved sgu ikke, hvor mange vi er. Et sted mellem 11 og 13). Vi er inviteret på smørre-tur af shampoofabrikanten med den flotte emballage, Maria Nila, som laver veganske hårprodukter, der dufter fantastisk.

Heldigvis var det kun frokosten i går, der var vegansk. Som tidligere nævnt vil jeg supergerne skære ned på kød, men jeg går altså ikke hensynsløst til værks (Og i denne sammenhæng tænker jeg på hensynet til mig selv). Jeg synes nogle gange, retter uden kød er krydret alt for meget – måske for at kompencere for fraværet af kød – og jeg er jo opflasket på en kost af blid, blød og brun sovs, så jeg har det ikke godt med noget, der bliver meget skarpere end peber … Heldigvis var bearnaisen dejligt cremet i går, og så gik jeg en isdessert med noget is, chokolade og saltkaramel, som snildt kunne tåle en gentagelse!

Jeg var iklædt en fin (hvis jeg selv skal sige det) hvid kjole af mærket Designer’s Remix til middagen. Den blev købt umiddelbart inden afgang til Sverige, efter at jeg på Sandra Willers SnapChat havde erfaret, at hun havde tolket dresscoden noget anderledes end jeg. Mine lange bukser og flade sko ville nu sagtens have kunnet klare mig igennem uden voldsom pinsel og pinlighed, erfarede jeg siden, men jeg er sgu ret glad for den kjole, så alt er godt!
Jeg har kontor ret tæt på Designer’s Remix-butikken i København, så da anledningen i går meldte sig, gik jeg ind og halede 12-15 ting med ind i prøverummet. Jeg er gået forbi et utal af gange og har haft lyst til netop dét, og jeg fik lov af pigen ved kassen.
Som det første prøvede jeg den hvide kjole, og så gad jeg ikke anstrenge mig mere, for jeg synes, den var så fin at intet af det andet, jeg havde valgt, overhovedet ville kunne konkurrere. Pigen ved kassen tog det pænt, men jeg var også den eneste kunde i butikken.

13310408_10154029985686886_3167462763061960712_n

(De tre shoppe-links herunder indeholder affiliate).
Jeg har ikke kunne finde kjolen nogen-som-helst steder på nettet – ikke engang på Designer’s Remix’ egen webshop. Men den kan fås HER i en kortere udgave, som også er sindssygt pæn og måske lidt mindre “officiel”. Alternativt kan man købe den HER og få leveret indenfor en time, hvis man bor i Storkøbenhavn. Det koncept tager stadig røven på mig som noget af det sejeste!
Sidst, jeg shoppede hos Designer’s Remix, var da jeg købte denne kjole dagen inden ELLE Style Awards sidste år. De hører til i den lidt dyre ende af skalaen derinde, men jeg synes virkelig, de laver nogle pæne ting – særligt om sommeren.
Stiletterne, jeg havde på i går, var mine Buffalos, som jeg efterhånden har på hver gang, jeg skal ud. Jeg har købt dem i farven ’salmon’, men overvejer at nappe et par i hver farve, for man går sygt godt i dem. De kan findes i alle farver HER.

I morges vågnede jeg så op og så ud som på billedet øverst til venstre i indlægget. Eller det var i hvert fald den første konfrontation med mig selv, dagen bød på, da jeg ville tage et billede af udsigten over havet fra min franske altan og i stedet kom til at tænde for mit selfie-kamera.
Når jeg sådan bliver inviteret på 24-timers trips i ny og næ i mit virke som blogger, glæder jeg mig altid til at skulle sove godt! Problemet er bare, at bevidstheden om, at jeg kan sove længe, gør, at jeg altid først får snøvlet mig i seng ved midnatstid. Og det faktum, at jeg er væk fra ungerne gør, at jeg vågner aller-senest klokken 7, så det bliver aldrig til de marathonnætter, jeg planlægger. Meeen jeg er vågnet til lyden af bølgeskvulp og skal ikke lave havregrød, så det føles nu ret meget som ferie. 😉

Nu vil jeg tøffe ned og spise mig en bukkel til i den brunchbuffet, jeg ved, hotellet her byder på. Jon og jeg besøgte Ystad Salsjöbadet, da jeg var højgravid med ungerne. Jeg tudede det meste af tiden over, hvor ondt hele min krop gjorde, men jeg husker dén buffet som noget positivt. Aldrig i mit liv har jeg (helt alvorligt talt) fået bedre og mere overdådig brunch!
Klokken 12 vender vi snuderne mod København igen, og hvis vejret er fint, vil jeg hente ungerne og tage ud at bade. Det er sgu et godt liv, det her. <3