13336339_10154033741286886_532935473_n

Indlægget indeholder affiliate.
Jeg har haft hundehamrende svært ved at hitte ud af, hvordan vores køkken skal indrettes. Det er ret stort, og samtidig er femkantet med et vindue på den ene tværside og tre døre. Men nu begynder jeg at have knækket koden, synes jeg!
Det vigtigste, der er sket, er at vi har fået en blå “Harry“-sofa fra Sofakompagniet – en fætter til Herman, som vi har i kolonihaven. Jeg har længe været vild med Sofakompagniet, fordi jeg synes, deres sofaer er meget pænere, end de er dyre.
Udover det har vi i sinde at sløjfe en billedvæg, vi har, som jeg ikke gider at vise, fordi jeg simpelthen ikke synes, den spiller. I stedet har vi planer om at fise i Silvan og købe en masonit-plade magen til den, jeg har på kontoret, male den i en kæk farve og bruge den som en overdimensioneret opslagstavle, der skal gå fra gulv til loft (der er næsten tre meter) og være fyldt med billeder, børnetegninger og andre ting, der er (nogenlunde) seværdige, i et stor organiseret rod.

13330495_10154033741191886_262174905_n
I køkkenet har vi derudover fået en dinner-planer fra FuturePlanner, og jeg synes, den er så pæn i den fine guldramme! Lige da vi flyttede sammen, var Jon og jeg mega-gode til at lave madplaner og kun købe ind en gang eller to om ugen. Og efter ungerne er der kommet struktur på SÅ meget andet, men det med maden roder. Det sker oftere end ikke, at en af os ringer til den anden ved 16-tiden og siger “Hvad med mad?” Det resulterer i, at vi køber ind i Netto næsten dagligt og derved bruger mange flere penge på mad end tidligere, selvom vi spiser det samme. Og det er sure penge. Så det skal der styr på! Vi har aftalt, at jeg skal stå for madplan, og så skal Jon købe ind. Madplanen kan skrives direkte på glasset og så tørres af, hvis man skifter mening – ja, eller måned. Sgu fikst, hvis De spørger mig! Jeg er ikke nået så langt med planlægningen endnu, som det ses. 😉
Daniel, som står bag FuturePlanner, har givet mig rabatkoden ‘TWINPEAKSISAWESOME’ (lidt sej kode, hehe), som giver 15% rabat på de fine plannere her på JustSpotted.dk. Man kan også få én til arbejde, som jeg også har på kontoret, faktisk. Og til træning, familieplanlægning og flere andre ting. Jeg får i øvrigt ikke penge for at tilbyde denne rabatkode – det er blot et tilbud, men linket er affiliate. Så er det vist på plads. 😉 Plannerne leveres med sort ramme og en tusch at skrive med. Så kan man eventuelt skifte rammen til kobber eller guld, som jeg har gjort. Dem sælger de også på JustSpotted.dk.
13330246_10154033739841886_971923835_n

Derud over har vi købt et RUNDT spisebord på Den Blå Avis som erstatning for det grimme bord, der har været i Jons familie i århundreder, men som virkelig burde være smidt ud for mindst 50 år siden. Jeg er ret sikker på, at det bliver nøglen til hygge i rummet, og det kommer sågar med plader, der kan sættes i, når vi får gæster. Bordet bliver leveret på lørdag, og jeg glæder mig! Der skal altid (som om!) stå friske blomster midt på det bord!
Jeg lover flere billeder, når køkkenet er helt oppe at køre. Indtil da blot disse små kig. Jeg snapchatter i øvrigt også lidt herhjemmefra i ny og næ, hvis man er til det. Mit brugernavn er mmleilange.

Hav en vidunderlig aften fuld af Distortion, DR3, dansemusik, druk eller diller-daller! 🙂
Og hey, jeg er nysgerrig – er I, som læser med derude, gode til sådan noget med madplaner??