al-buell-vintage-pin-up-girls-11

Jeg kan ikke finde ud af at gå i push-up-BH. Hverken på stranden eller ude i virkeligheden. Til hverdag går jeg med sådan nogle slappe trekants-BH’er, som jeg ikke kan mærke, jeg har på. Jeg har prøvet at hejse babs og nutte op i nogle stramme BH’er med form og fylde, men det er ikke behageligt, og jeg kan i øvrigt godt lide små bryster. Jeg synes altså, det er smagfuldt. 🙂
Derfor går jeg heller ikke med vat i BH’en på stranden. Længere. Der var vist lige en sommer engang midt i 00’erne – lige efter at jeg stoppede med at ligge topløs.
For tiden sværger jeg til bikinier uden stropper eller med helt små, smalle stropper, som kan foldes ned. Jeg har samlet en håndfuld herunder og har krydret med sommer-egnede espadilles! Fordi det er freaking SOMMER, og jeg kan ikke få NOK!

Indlægget indeholder affiliate-links.

77thflea-hikkaduwa-bandeau-bikini-black_5-1
Altså, her ville jeg nappe bikinien og så bare lade den der kropskæde hænge i webshoppen … 😉
Jeg kan godt lide sådan nogle lidt sporty bikini-toppe. Den her er sygt billig og kan købes her.

MD_0000133821_253268_09

YES, mand! Glimmer-espadrilles! Jeg havde et par i sølv sidste år, som folk her på domænet fik udsolgt fra fabrikanten. Og de her er i GULD og koster næsten ikke ret meget! Så jeg håber, der er nok på lager. 😉

thd1657664861_blue_416

Den her fra Tommy Hilfiger gad jeg seriøst godt have! Stroppen kan foldes ned,
så man ikke får mærker, hvis man ønsker det. SÅ pæn, jo! Findes her.
MD_0000111425_242572_09

Denim på Saint Tropez-måden! Totalt pæne espadrilles, der koster det samme som en pizza på Illums Rooftop! 🙂

thd1657666123_white_112

Hilfiger har også lavet den her, som jeg crusher lidt på.

MD_0000036661_250921_09

Må. Have! Jeg kommer ikke igennem sommeren i kolonøjseren uden disse røde drønnerter! De koster så det samme som en pizza OG en cola. 😉

tropic-sol-searcher-1

Fin, fin bikini med lidt kinky trusse og min favorit-overdel: Sådan én, man ikke får striber på skuldrene af! Kan købes her.