13410395_10154054592061886_205331667_o

Indlægget er sponsoreret af Knorr Verdensretter for 2.

En sød pige ved navn Line spurgte mig for nogle uger siden, om jeg kunne tænke mig at smage og efterfølgende beskrive Knorr’s seneste lancering ‘Verdensretter for 2′ i et blogindlæg. Jeg har altid været glad for både Knorr’s lasagne og bernaisesovs, så jeg takkede ivrigt ja.
Da jeg kom hjem med de fire pakker med forskellige verdensretter til Jon, kunne han afsløre, at jeg faktisk ganske uvidende allerede havde testet én af retterne. Et par dage forinden havde Jon nemlig lavet lasagne til aftensmad, og vi talte om, at den smagte meget bedre, end den plejede. Han fortalte ved den lejlighed, at han havde brugt en ny opskrift, og vi blev enige om, at det skulle han vedblive med at gøre frem ad banen.

Den opskrift skulle så vise sig retfærdigvis at tilskrives Knorr og ikke Jon, krøb han til korset og indrømmede. Han var nemlig faldet over ‘Lasagne Il Forno’ i Netto, som han havde hjembragt. Siden har vi smagt to af de øvrige opskrifter også, og vi er ganske tilfredse. Det tager højst en halv time at lave maden, og jeg føler, vi får noget andet end det, vi plejer. Retterne indeholder ikke kunstige farvestoffer og smagsforstærkere, de er fulde af autencitet og giver onsdagene i det lille hjem et eksotisk islæt.
Egentlig havde vi aftalt, at jeg i torsdags ville lave maden. Jeg foreslog i starten af ugen, at Jon torsdag skulle gå i biffen kl. 19, og så ville jeg stå klar med mad, når han kom hjem. Min hemmelige plan var så, at jeg ville bruge de timer, han var væk, på at indrette altanen. Vi har længe talt om et lavt bord med små puder rundt om, så man kan sidde på gulvet og spise (Jeg har syg noia over, at ungerne skulle kunne finde på at kravle op på ting og i værste fald falde ud). Vi havde også talt om et tæppe, det hele skulle stå på, og så selvfølgelig masser af krukker med jordbær og blomster og til sidst en lyskæde.
Men så kom torsdag, og jeg var hamrende træt og havde intet overskud, fordi jeg havde sovet dårligt hele ugen. Jeg havde kun nået at købe halvdelen af de ting, jeg havde planlagt, og til sidst brød jeg sammen og tilstod, at jeg ikke kunne overskue, at Jon ville komme hjem fra bif kl. 21.30, hvor vi så skulle spise, da det ville betyde, at jeg ville komme alt for sent i seng.
Derfor puttede vi i stedet ungerne og lavede mad sammen. Eller – jeg kogte risen, og Jon lavede sådan set resten, mens jeg sad i køkkensofaen og så til. Derefter spiste vi, og så satte vi os i sofaen og sludrede resten af aftenen, og jeg nåede i seng kl. 21.30. 😉

13101396_10154054592526886_874272007_n
Vi lavede Thai Chicken Green Curry, og det var virkelig nemt – kunne jeg se fra min plads i sofaen, hehe. Det smagte skønt og af meget mere, end når jeg normalt ikke er inspireret og så alligevel skal bikse noget sammen. De fire retter (Mexican Enchiladas, Italian Lasagne Al Forno, Indian Tikki Masala og Thai Green Curry), som Knorr netop har lanceret, hedder alle sammen ‘Verdensretter for 2’, og jeg synes, det indbyder til datenight i en børnefamilie. Altså når Krapylerne er lagt, og man gerne vil hygge sammen over god mad, men man ikke har benzin nok i tanken til at skulle tænke selv. Derfor er det sejt, at det højst tager en halv time, og der udenpå bakken står præcis, hvad man skal købe ind og tilsætte.

Jeg skal nok få lavet en altan-date til ham en anden dag. Vi har også stadig Tikki Masala’en tilbage, så der er da en god anledning lige dér.. 😉
13405086_10154054592501886_2050871849_o