Jeg har simpelthen sådan optur over mine nye Lanvin-bukser! De er nok ikke for enhver smag, men de er for min. 🙂 Det lille tag, der sad bag i bukserne, som virkeliggjorde, at de rent faktisk ér designet af Alber Elbaz, sad løst, og fandme, om det ikke faldt ud i går. Så nu kan jeg ikke engang bevise, at de var pengene værd. Crap! Hehe.

image

Skjorte-binde-toppen købte jeg i den Zara, Stine og jeg tømte i går. Jesus Christ, hvor købte jeg meget derinde! Zara er bare bedre i Paris og Barcelona.
Skoene er mine yndlings fra Buffalo.

I dag har vi planer om at tage direkte på stranden med al vores bagage, og så tager vi kl. 15 en taxa i lufthavnen og får på den måde udnyttet hvert et sekund af den spanske sol. Og så er der altså bare noget eksotisk over at ryste sand ud mellem ballerne, når man om aftenen går i seng hjemme i Danmark.  🙂

Hav en dejlig dag! <_3br>