wpid-2016-06-16_10-14-23-1024x1024
Lige en hilsen fra Barcelona, skrevet iført bikini på en strandstol med udsigt over havet og en masse halvnøgne mennesker. Og silikonebryster. Det er vist moderne i år.
I dag har min kumpan og jeg lejet cykler, hvilket har vist sig som en vidunderlig investering af beskedne 12 Euro. Vi glemte nemlig i går, at spanske drinks indeholder tre gange så meget alkohol som danske, så helt uforvarende og ganske uden egen skyld blev vi sejlende stive som natten skred frem. Men på den anden side VAR det jo faktisk min tre års bryllypsdag, og den  slags skal jo fejres! Traditionelt set burde jeg nok have fejret det med Jon, men jeg (som ellers er en haj til emotionelle datoer) har det tilsyneladende med at glemme lige præcis denne dag. Sidste år var jeg i London!

Vi har cyklet rundt det meste af dagen og har selvfølgelig besøgt Bouqaria, som altid gør Torvehallerne komplet til skamme, og i en sidegade i Born, hvor vi bor, faldt jeg over den mest fantastiske lille lunsus-vintage-butik! Jeg scorede jeg den fineste kimono og et par Lanvin-bukser, der er så flotte, at mit shopping-high straks aflyste hovedpinen! Jeg tager dem på i aften – foto bliver naturligvis prioriteret!

For lidt siden fik jeg en massage her i min strandstol af en venlig thailandsk kvinde, der var så sej til det, at jeg gav hende 5 Euro i drikkepenge. Og om lift vil vi cykle ud og plyndre en Zara. Deres udvalg er meget bedre end det danske hernede, har jeg alle dage ment.
I aften planlægger vi at gå lidt mere voksent til værks end i går, men nu må vi se, om den holder.

Internettet siger, at det står ned i lårfede stråler derhjemme. Er det et rygte, der holder vand, om man så må sige? 😉