estandar-habitacion-1

Om freaking ONSDAG smutter jeg til Barcelona i to døgn med min veninde! Det er første gang siden i november, hvor jeg var i London med min lillesøster, at jeg skal være væk fra ungerne i så lang tid, men jeg har nu ikke sådan rigtigt noia over det. Jeg er ret sikker på, at de får det super med Jon, og det fede er, at vi rejser i hverdagene, så de er alligevel i vuggestue og har gang i deres hverdag, så det kommer ikke til at fylde så meget, at jeg ikke er der. Og fredag aften er jeg så retur igen – klar til en weekend i kolo’en med dem og deres stanglækre far!

Jeg spurgte i dette indlæg, om der var nogen, der kunne anbefale et hotel i Born-kvarteret i Barcelona, og det skal jeg love for, at der var! TAK FOR DET! Jeg fik en masse superfine anbefalinger, og flere i kommentarfeltet anbefalede hotellet Chic and Basic. Da en af mine veninder sendte en SMS med samme anbefaling, endte jeg med at booke. Min veninde og jeg havde hver afsat 1.500 kr. til de to overnatninger, og det her hotel koster lige omkring 1.000 kr. pr. nat, og det efterlader jo flere penge til mojitos, store bøffer og bikini-toasts. 😀

estandar-habitacion-2
Jeg er lidt en sucker for hoteller, så jeg har søgt på deres hjemmeside efter alle de billeder, jeg kunne finde, og det ser altså så fint ud! Meget rent og futuristisk! 🙂 Så tusind tak for hjælpen!
Vi planlægger også at tilbringe en aften på en natklub oppe i Mont Juic, hvor vi sidste gang (altså for 10 år siden ….) dansede os hudløse på fødderne og trætte i maskerne. Og så skal der spises tapas og softice og slikkes sol! YEEEHAAA!!!
Skriv meget gerne insider-tips i kommentarfeltet (alle dem i dette indlæg er selvfølgelig noteret – igen: Mange tak!). Vi er mest til hyggelige, lokale steder og så også gerne et enkelt fancy sted eller to den sidste aften! :-)) Vi springer nok turist-seværdighederne over denne gang, da vi er der så kort tid og har været der før. Men lækker mad, milkshakes og hyggelige steder en masse ville være skønt! Hit me!