13324045_10154025370811886_2007235240_o-1024x455

Indlægget er sponsoreret af Naturli’.
Jeg fejrede i går polterabend for én af mine allerbedste veninder, som jeg har kendt i næsten 10 år. Gæstelisten taget i betragtning kommer det egentlig ikke bag på mig, at kæden hoppede af. Vi skulle alle have en gave med, som vi gav den kommende brud, som symboliserede en oplevelse, vi har haft med hende, og 75% af os gav hende en flaske sprut. Og jeg tror egentlig ikke, der var så forfærdeligt meget tilbage i nogen af flaskerne, da jeg ramte puden klokken 4.30 i morges. GENIAL dag og nat!
I næste uge bringer jeg sgu et indlæg med polter-anbefalinger! Jeg har alligevel været med til at planlægge et par stykker efterhånden.

Men hvorom alting er, skal dette indlæg ikke handle om spiritus, men om kødfri alternativer. Vi er nemlig nået til vejs ende med vor lille quiz, og svaret var naturli’vis, at når man spiser 100 gram kød, udleder man 7,19 kilo CO2. Det er et underligt og lidt abstrakt regnestykke, synes jeg, men ikke desto mindre er det tydeligvis noget rod for miljøet. Når man spiser sådan, som veganere gør, udleder man ved indtagelse af 100 gram mad kun 2,89 kilo CO2 til sammenligning. Jeg bliver aldrig veganer, men jeg er sgu ret glad for kødfri dage.

Jeg har fundet tre vindere, der hver får en ordentlig kassefuld Naturli’-produkter! Deres navne er Julie, Nanna og Cecilie, og I har alle tre modtaget en mail fra moi!
Med ønsket om en viduuuunderlig lørdag! 🙂