Skærmbillede 2016-06-23 kl. 11.49.48

I går aftes sad jeg og scrollede ned på mit facebook-feed. Jeg følger en masse sites fra dengang, jeg stadig søgte nyheder til ELLE.dk, og en af dem er Nylon Magazine. Jeg plejer ikke at klikke så meget på det, de poster, men i går fik jeg knagme hurtigt fundet kontooplysninger frem, da jeg så de her læbestifter!
Jeg aner overhovedet ikke, om de er pæne, når de kommer på læberne, jeg vidste bare straks, at jeg ikke kunne leve lykkeligt et sekund længere uden lovning på snarligt at blive forenet med en af dem! SEEEE da lige, hvor sygt pæne, de er! (Eller er det bare mig…?)

Læbestifterne er fra et koreansk brand, der hedder KAILIJUME, og de er komplet udsolgt. Heldigvis kunne man forudbestille fra den næste leverance, som vist kommer i næste uge, og det gjorde jeg. 30 amerikanske dollars, såmænd!
Jeg kommer sikkert til at fotografere, fremvise og tale meget mere om den læbestift, end jeg kommer til at bruge den på læberne, hvilket man jo i øvrigt overhovedet heller ikke kan nænne. 🙂