Jeg har allerede været gæst ved to og mangler faktisk et tredje bryllup denne sommer. Det første var meget, meget smukt og formelt i forhold til de andre. Det blev nemlig holdt på Odd Fellow Palæet, og jeg kom, som Emma Gad foreskriver, i lang kjole. Ved nu helt ærligt ikke, om hun ville have sagt god for min udskæring, der var af den gavmilde slags … 😉
Det andet bryllup var mindst lige så fint, og da blev det lykkelig par viet i egen have, mens festen gik ned i et telt i deres indkørsel. Og om en måned skal vi til endnu et bryllup, som efterfølgende skal fejres i en spejderhytte!
Forskellige bryllupper kalder på ganske forskellige outfits (Heldigvis! For så kan man undskylde at shoppe MERE!), så jeg har samlet nogle meget forskellige, men alle sammen meget bryllupsværdige kjoler, så der burde være lidt for enhver smag.

msg1741mda28144634_coral

SUUUK! Gid denne kjole dog havde været tilbage i min størrelse. Er man så heldig at kunne klemme sig ned i den, er der altså 1.350 kr. at spare på denne festdrøm fra MSGM her. Jeg er meget misundelig!

 

bp127894549_black

Lige præcis jeg personligt kunne ikke finde på at gå til bryllup i en sort kjole. Jeg har læst noget med, at det gør man ikke, og desuden er de fleste bryllupper om sommeren, og jeg eeeelsker folk i spraglet sommertøj! Særligt damer. Men der var flere, der kom i sort til mit eget bryllup, OG der har også været en del til de to bryllupper, jeg indtil videre har været til i sommer, så jeg er nok bare gammeldags. Og er man af en anden støbning end jeg, er denne kjole et superfint bud! Jeg gad godt have den til alle mulige andre festlige anledninger, i hvert fald. 🙂 Den er fra Baum und Pferdgarten og fås her.

ydess16dr138_creamorange

Jeg vidste faktisk ikke, at Boozt.com solgte Ole Yde, men jeg elsker det!! Han laver de fineste ting! De er i den dyre ende, yes, men det er stadig til at komme i nærheden af, når man tænker på kvaliteten og al den coolness-faktor, hans navn emmer af. 🙂 Kjolen fås her.

ges10900770_rose

En fin udsalgs-sag fra Gestuz, som fås i tre farver. Den mørkeblå er også rigtigt fin og meget bryllups-egnet. Jeg har spottet, at mørkeblå er meget populær ved bryllupper, i øvrigt. Kjolen kan ses i alle tre farver her.

prwv39ii014bi013_nectarorange_b8i01

Den her kjole er så meget min stil! Jeg elsker den søde farve, der skriger på ballade, og så det, at den krammer måsen! Den er nedsat med 30% her, og der er ikke så mange tilbage.

mod51700_softstripesky

Lækker sag fra Modström, som også er nem at bruge igen til en anden lejlighed, hvor ingen bliver gift. 🙂 På udsalg her.

rod1300302_print

EJ, hvor gad jeg godt til et havebryllup iført den her! Jeg tænker masser af dinglende guld-armbånd, opsat hår og muuuligvis også guldfarvede stiletter. Ja! Stiletter til festen og så måske flade om eftermiddagen. 🙂 Herligheden findes her.

mabq60931001_orangepopsicle_85x

Den her kjole er yderst bryllups-anvendelig, vil jeg tillade mig at mene! Og endog ekstra klædelig, hvis man har været en uge sydpå henover sommeren og har lidt tan. Den kan nappes her – med 35% rabat.

btm1610557_vintagewhitec

Jeg kan ikke lade være med at tage den her kjole med, for jeg synes, den er SÅ pæn! Og længden ser ud til at gå til lige ved knæerne, hvilket er min yndlingslængde, da den skjuler lårene og får benene til at synes slankere, end de (i mit tilfælde) er. 🙂 Men man skal nok lige afstemme med bruden, inden man tropper op i den, da man godt lidt kan komme til at ligne en brudepige. Den kan findes her på udsalg.

wr62ww1088_stripedblue

Den fineste sommersag, som også findes i grøn, by the way, og som snildt kan bruges efter brylluppet! Den er fra Whyred og er nedsat med en tredjedel her.