Indlægget indeholder affiliate.
Jeg elsker Ganni! Jeg synes desværre, de er blevet lige en kende for dyre. Jeg køber nu stadig en del – eksempelvis er jeg stadig voldsomt glad for denne kjole.
Jeg har ikke lavet shoppingindlæg den seneste måned, fordi jeg simpelthen fik stress af al det udsalg. Altså, jeg elsker selvfølgelig udsalg, men jeg synes bare, nettet var stopfyldt med gule og orange bannere, og det kunne jeg ikke lige overskue. Men nu er jeg altså lige i humør til sådan et shoppeindlæg, så derfor kommer her en bunke Ganni-favoritter med op til 50% rabat. 🙂

gant1536_black
Min søster har den her i nederdel, og den giver hende en episk mølle, så jeg tænker, at den må være en god investering. Forstå mig ret, min søsters mås er altid episk! Men det er jo ikke alle kjoler, der viser det. 😉
Kjolen kan findes her. (Nederdelen er her. Også på udsalg, i øvrigt).

gant1530_vanillaice
En hvid sommerkjole, som er nem at bruge. Også fordi, den duer, selvom den
danske sommer mest minder om et polsk efterår. Find den her.

gans0460_eclipsesnake

Jeg har efterhånden set denne model på alle bloggerfødder efterhånden. Undtagen mine egne. Men det ku’ da være, man sku’ ændre på det! Den fås her. Og høje sko med elastik er simpelthen så rare at have på.

gana0883_redcarnationf

YES, please! Her!

ganf1157_black

Denne top gør én lang og lækker, fordi den har høj hals og ingen arme. Be’ om! Den hittes her.

ganf1333_veronastripes
Sommerens nok mest gennemtrængende klassiker! Den er her. Lidt endnu. 😉