13823468_10154140700591886_552039034_n

Indlægget er sponsoreret.
Der er 32 grader, jeg blogger i mit badetøj, mens Krapylerne semi-bobler i hver sin blerøv, og manden har nappet bilen til det nærmeste supermarked for at købe alt det, vi har glemt derhjemme + lidt til. Formiddagen tilbragte vi i en primært dansktalende suppe bestående at lige dele mennesker, solcreme og klorvand, og planen er, at eftermiddagen skal forløbe på præcis samme måde. Ungerne er charmerende og uopdragne på samme tid. De nyder at kaste småsten efter andre menneskers parkerede biler, men de har lært at sige “Ja, tak, mor”, “Far, må jeg bede om noget vand?” og “tak for mad”, og det får dem et langt stykke hen ad vejen af krogen. Dog er campingpladsen her besat af 60-80 % danskere, har vi fundet ud af, så vi skal lige have vænnet dem af med stenkasteriet i stilhed. Det er nu så afslørende, når man kommanderer “Kom så HER, Hugo! Du skal ikke ridse den mands bil mere, det kan blive voldsomt dyrt for mor og far!”. 😉

Nu er det en uge siden, at jeg postede en konkurrence i dette indlæg, hvor man kunne vinde et smukt smykkesæt bestående af armbånd, øreringe og halskæde fra Hvisk. Præmissen for at deltage var, at man skulle fortælle om sit første kys … <3

Jeg var sandt at sige ret spændt på, hvor mange der var villige til at gå med på den galej, og det var der knagme 150 damer, der var! Min tanke var forinden at kåre den bedste historie som vinder af konkurrencen, men det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Det lyder måske som om, jeg er en vattet dommer, men så vil jeg anbefale, at man lige tøffer ind og læser historierne. De er alle så sjovt og vel skrevet, og man kan nærmest se de dunede overlæber, kiksede teenage-kroppe, togskinnerne og de hårlige hårdage for sig! Jeg får næsten (Men også kun næsten!) lyst til at være 15 år gammel igen og blive snavet til tonerne af Bon Jovi’s ‘Always’ på førstesalen i mine forældres udlejningsejendom i Mommark af Hørup Havs mest karismatiske knægt! Hehe!

Jeg har læst, nydt og klukket af alle besvarelserne – TUSIND tak for dem!
Vinderen er ved tilfældig lodtrækning blevet Gertrud for denne fine fortælling om lækre, læspende Håndbold-Jonas:

“Tak – alene for at blive påmindet om det… det var skønt… på en måde.
Jeg var 14 og ALLE de andre havde kysset en. Bare ikke mig (men det holdt jeg vist lidt hemmeligt..). Vi var til fest i provinsen hvor vi boede, hos en der havde en lidt ældre kæreste (der hed Henning, for at det ikke skal være løgn.. Han havde en bil!?) Men altså festen stak af og alle var fulde.. og der stod han så.. Jonas fra en anden by. De andre kendte ham fra håndbold (og jeg husker ikke om han havde træningstøj på endda, men gid han havde), og så læspede han.. wauw altså. Og vi kyssede lige der midt i køkkenet, men alt blev smadret og festen lukket (og vi blev kørt hjem i Hennings bil). Og jeg var glad – og stolt – og forvirret, for Jonas havde bidt mig i tungen og kysset som en propel.. men jeg havde fået mit første kys, og så aldrig Jonas igen, men drømte tit om ham. Suk – Håndbold-Jonas der læspede…”

TILLYKKE, Gertrud! Jeg skal bede dig sende mig en mail på mmleilange(a)twinpeaks.dk, så du kan blive forenet med dine pyntegenstande!

De, der godt kunne tænke sig smykkerne alligevel – eller måske nogle andre – kan helt frem til d. 8. august købe lige, hvad de lyster med 20% rabat ved brug af koden twinpeaks. Koden gælder til hele sortimentet på Hvisks hjemmeside – på nær de smykker, der er lavet af 14 karat guld. Da får man “kun” 10%. 🙂

Happy shopping og tak igen for grineren deltagelse.
Møs fra en kroatisk campingplads, hvor jeg efter en time omsider har fået ungerne til at tage luren alvorligt. Men kun ved at true med, at swimmingpoolen altså når at lukke, før de vågner igen, hvis de ikke sover NU!