13649556_10154115675916886_390682709_n
Jeg har i løbet af den forgangne uge, hvor vi har været på ø-hop på både Samsø og Als, nået en hel del. Jeg har lige lyst til at vende blikket bagud og mindes nogle af de særegne stunder.

Eksempelvis har jeg …

… Spist den her komplet åndssvage (og åndssvagt lækre) dessert, som er Jons Moster Ruth præsenterede på Samsø.

… Gjort mit bedste for at genskabe miraklet til fejringen af min fars dejlige kones fødselsdag, men desværre ikke med helt samme succes. Dog siges det jo, at øvelse gør mester, så jeg må jo bare prøve igen. Og igen… 😉 Et tip, jeg vil give, er at huske at knuse flødebollebundene også. Ellers får alle jo ikke et stykke bund, og der sidder nogle, som får en hel flødebolle. Den går jo ikke.

… Haft gentagne psykopat-opture over mine børn, som siger de sjoveste og sødeste ting nogensinde. Og som begge to tog en tur på en pony (se bevis på Instagram) til ringridning i Sønderborg. Også Hugo, som ellers er bange for alle dyr – også fluer.

… Grinet af Hugo, som inden dagens afslutnings-optog i Sønderborg, hvor vi fortalte ungerne, at vi var på vej ned at se på heste, sagde, at nu ville han egentlig hellere se nogle køer.

… Drukket både øl fra dåse og gin/tonic i halvliterglas i en havepavillion sammen med nogle gamle venner og bekendte inden lørdagens fest på Ringriderpladsen.

… Fodret måger med deep pan-pizza, som de fangede i luften, da vi holdt pitstop på vej hjem fra Als.

… Danset på bordene med gamle venner OG min seje mand til gamle slagere, performet af TopSeven.

… Været ret lykkelig over at være gift med en mand, der ikke er for fin til at danse på bordene og give den total gas til byfest i provinsen, når jeg nu synes, at det er så hamrende fedt!

… Spist ringriderpølser på vej hjem fra bemeldte byfest.

… Erkendt, at mine børn nu har lært at lyve, da de begge to de forgangne aftner har løjet for både mig og Jon ved at sige, at den anden af os allerede har børstet deres tænder.

Ret god uge, egentlig! 😀