13633287_10154108888501886_834397399_o
Jeg har en vidunderlig papsøster, som bor i San Francisco. Som udgangspunkt sutter det ret meget røv, da det jo betyder, at vi ses alt for sjældent. Hun er hjemme i to uger til jul og ditto i juli, og jeg holder sgu lidt for meget af hende, til at det er nok.

Det gode ved det er, at hun tit tager små gaver med hjem, når hun så ér på besøg. Og fordi, vi har kendt hinanden, siden vi var børn (vi blev først papsøstre, da vi var i starten af 20’erne, men var veninder indtil da), kender hun mig ret godt. Og USA er et GODT land at købe gaver til en sukker-holiker i! Sidste sommer havde hun nogle sindssyge S’Mores-treats med meget a la Barù-fiduserne (som jeg anmeldte her), men bare enklere og bedre.

I år har hun overgået sig selv. Kort efter ankomst til Sønderborg, overrakte hun mig en lille papirspose. Det første, jeg så, var to små, enormt cute t-shirts i krapyl-størrelse, som bragte stor begejstring hos både dem og mig. Derefter øjnede mit blik en transparent flaske, som jeg i første omgang forvekslede med badesalt. Ved nærmere inspektion opdagede jeg selvfølgelig, at min pap-søs heller ikke denne gang skuffede. Snarere tvært om. Hun havde simpelthen fundet, erhvervet og hjembragt en flaske S’Mores Ice Cream Topping! Jeg er ret sikker på, at den slags ikke engang produceres i Danmark, hvilket får mig til at føle mig toTALT speciel.

Alt, jeg skal gøre, er altså bare at købe en liter vanilleis, have tålmod nok til at lade den smelte sig godt blød og så mose den til softice med en gaffel. (Ikke en af dem med træskaft. De har det med at knække, hvis tålmodigheds-fasen er for kort, og det er den jo). Og så skal jeg overhælde isen med denne himmelske drys fra Guds eget land! HUR-freaking-RAAAA!!!