13699350_10154123242511886_237523317_o

Sponsoreret indlæg
Her i Lones Lune er det umuligt at gå i bad uden at have allieret sig med en, der kan DJ’e ens bruser.
Det skyldes, at det kun er den ene af husets to vandhaner, som har adgang til varmtvandsbeholderen på beskedne 20 liter, og det er den i køkkenet. Det problem løste Jons far heldigvis på vaskeægte Storm P-manér sidste sommer, da han borede et hul fra ydersiden af huset og ind på toilettet. Her igennem går så en haveslange, som er sluttet til et brusehoved i den ene ende, og den anden kan man lige trække ind ad køkkenvinduet og slutte til køkkenvasken. Men der er så lidt lunt vand, at man er nødt til at slukke for det mellem indsæbningerne, og det tager for langt tid at gå de 4 meter ind til køkkenvasken fra badeværelset, hvorfor man har brug for en homie, som man kan håbe “Sluuuuk”, “tææænd”, og “Det er for koooldt! Skru ooop!” til, og som således drejer på knapperne og styrer rytmen, mens man rengøres. Den DJ var i dag Jon, da han i går først på aftenen returnerede fra to dages kortfilms-optagelser i hovedstaden. Og Hurra for det! Langemors første bad siden mandag! ALLE er gladere af den grund. 😉

Samtidig med Jon ankom i går to af mine bedste veninder og deres respektive kærester/mænd og børn. Hele aftenen gik med at grille ting, drikke ting, grine af ting og hoppe i trampolin med alle vores unger, og da mine børn var lagt i seng og min venindes puttet i sofaen i nattøj med iPads, gik De Voksne i gang med at spille BesserWisser på terrassen, mens vi spiste guldkarameller i skæret fra stearinlys, aftensol og mine nye, kulørte lamper, som jeg faktisk synes var liiidt for Bakken-agtige, men efter i aften elsker højere end Toblerone!
Jeg havde morderligt optur over aftenen og sad vist bare og smilede det meste af tiden. Vi brød op ved 23-tiden, da de to store børn skulle hjem og tælle får, og Hugo stadig ikke var faldet i søvn, fordi han var bange for, at en stor flue ville finde vej til hans højre øregang og bide sig fast. Så jeg faldt om i ske med ham i dobbeltsengen, mens Jon ryddede op efter gildet. <3

Fotografi den 14-07-16 kl. 12.09 #6
Nu, hvor jeg endelig har fået et bad, kan det omsider forsvares, at jeg offentliggør et billede af mig selv, der er mine nye smykker nooooogenlunde værdigt. Mere end i går, that’s for sure. Selvom jeg ikke har så meget som et gram sminke i bøtten, men det kan nu også noget i disse ferietider.
Min nye halskæde og øreringe er fra Hvisk, og serien hedder Evil Eye. Jeg måtte selv vælge en serie, jeg kunne udlodde i en konkurrence her på bloggen, og jeg valgte med det samme den her. Både til mig selv og til den heldige vinder.
Halskæden har en kæde på i alt 43 cm. og er i forgyldt sølv – den kan bedre ses her. Øreringene fås i forskellige udgaver med det fine øje som centrum, og dem, jeg har valgt, er disse. Jeg synes, serien er så enkel og badass på samme tid, og jeg kommer nok til at sporte disse øreringe en del den her sommer. De minder mig også lidt om østens mystik, og sårn.
Vinderen kommer til at gøre det endnu bedre end mig, da hun også bliver indehaver af dette armbånd, som passer til de øvrige sager. Det skal jeg også have investeret i ved senere lejlighed. 🙂 Hvis man er mere en sølv- end en guldpige, kan det også snildt arrangeres, by the way.
Jeg er ikke som sådan fan af at have alle smykker fra én given serie på på samme tid, men jeg synes, at både armbåndet, halskæden og øreringene er enormt fine hver for sig, og dem vil jeg så kryds-matche med andre smykker. Heldigvis dikterer smykkemoden for tiden (tror jeg), at man kan slippe afsted med det meste, og masser af forgyldte armbånd på en brun sommerarm (hvis man altså skal ud at rejse. Satme sværere at opdrive en ‘tan’ herhjemme, end det er at finde rene toiletter på Roskilde eller ægte kærlighed på Sunday!) er nu noget af det lækreste.

Jeg får lige Jon til at knipse et billede af mig senere, hvor man bedre kan se de fine smykker, og så smider jeg det på Instagram som den selvforherligende blotter, jeg er. 🙂

For at deltage i konkurrencen skal man smide en kommentar herunder, hvor man beretter, hvor gammel man var, første gang, man rigtigt kyssede nogen. Jep, vi skruer op for sommer-romantikken OG nostalgien her på domænet! Jeg selv var 15 år gammel, første gang jeg byttede mundvand med én, og det var til afslutningen af min tid som folkeskoleelev. Hele min  9. klasse sov i telt i mine forældres baghave i Mommark, og vi trak luftmadrasserne ud på græsset i en rundkreds, hvor vi sov og blev pladder-våde, da duggen faldt. Han hed Kim, han kunne spille bas, og jeg havde været forelsket i ham i to år.