13644326_10154118755781886_582846596_n

Krapylerne sover middagslur, regnen trommer på taget af kolonøjseren, og jeg spiser Coco Pops og overvejer at nappe en ferielur, når jeg har klimpet færdig her på siden. 🙂
Jon er på arbejde og kommer først retur i morgen, men selvom klokken kun er midt på dagen, har ungerne og jeg alligevel nået en del. De fik begge to hvert sit børneben forkert ud af sengen i morges, og da vi efter (kasteri med) morgenmaden bevægede os ud i haven, gik de bonanza på trampolinen. Både med at hoppe, men også med at bide, nive og rive hinanden i håret så snart, de troede, at jeg så væk (en mor ser aldrig væk). Jeg blev ved at prøve at mildne gemytterne. Jeg mæglede, jeg krammede, jeg skældte ud, jeg truede med at sælge trampolinen på Den Blå Avis, men lige meget hjalp det.
Til sidst hentede jeg en sav og et ørnenæb i redskabsskuret og gik i stedet i gang med at beskære og fælde de buske, der skulle ryddes af vejen, for at trampolinen kunne komme lidt væk fra centrum af græsplænen, hvor den mest af alt ligner en yderst malplaceret helikopterlandingsplads. Det projekt fandt de så spændende, at de i stedet for at slås gik i gang med at hjælpe mig med at slæbe grene væk. Og fordi, grenene var tunge, måtte de hjælpe hinanden. Problem solved!
De næste halvanden time hoppede begge børn begejstrede rundt i trampolinen med deres dukker, bamser, gummistøvler og en fodbold, mens de skreg af grin. Vi har kun haft det grimme monstrum i under et døgn, og jeg kan allerede overhovedet ikke huske, hvad de fik tiden til at gå med, før vi fik den.

13682563_10154118755981886_2120096475_o
Midt på formiddagen begav vi os en tur i SkovlundeCentret, som jeg i særdeleshed elsker for deres Røde Kors Genbrugs-butik. Det er mig umuligt at besøge den forretning, uden at gå både fattigere og rigere derfra. I dag scorede vi fire børnebøger, et par tørre bukser til Hugo (efter mødet med en vandpyt), et sæt sengetøj i børnestørrelse samt en lille hest og en ditto dinosaur.
På vej i Brugsen stak vi hovedet ind i centrets dyrehandel, og det bliver endnu et stamsted for os, tør jeg godt spå. Der var mus, hamstere, kaniner, papegøjer, øgler nogle enormt ækle og meget fede melorme og masser af fisk og biller. Og man måtte godt ae. Hvilket vi gjorde. Eller rettere: Berta og jeg gjorde. Hugo var OK med på den med mus og hamstere, men da vi nåede til øglen, foretrak han alligevel sin plastik-dino, som han fik til at knurre vredt over mødet med sin artfælle.

13682568_10154118755901886_238810592_o
Kolo-klem fra MM.
Jeg kan se på min Google Analytics, at mange af jer, der læser med for tiden befinder sig udenfor landets grænser. Det gør mig nysgerrig. Nu har jeg jo pralet af vores forestående telttur til Kroatien, så hvis man har lyst til at dele, må man meget gerne i kommentarfeltet fortælle, hvad man har planer om at bruge sin sommer på. Eller har brugt. Eller gør lige nu. 🙂
Hvad end det er, så håber jeg, at hjerterne er varme og isene kolde. <3