wpid-wp-1468172614829.jpg
For præcis halvdelen af mit liv siden så jeg sådan her ud… Det var umiddelbart inden min fars 50-års fødselsdag, og min mor besluttede, at han skulle begaves med noget særligt specielt. Et billede af sine to kærlige og hengivne døtre. Egentlig en ganske sød (og en kende kliché-agtig, for nu at være ærlig) idé. Men så er det jo bare ærgerligt, når ens førstefødte på 17 somre har betalt penge for en længerevarende dårlig hårdag, der mest af alt får hende til at minde om en splejsning mellem en champignon og Cindy Walsh… Selv synes jeg, jeg lignede Aqua-Lene.
Min søster var også med på billedet, men hun er pt på sommerferie i det franske i en bil uden tag sammen med sin bedste veninde, så jeg kan ikke bede om hendes accept til at offentliggøre hendes 13-årige jeg, hvorfor I må nøjes med mig.

I skrivende stund er Jon ved at putte Krapylerne i Langehjemmet. Vi kom for to timer siden hjem fra Als, ungerne har fået en middag bestående af minut-pasta fra Tyskland, jeg har kvalt en Rittersport med Vollnuss, og Jon skal have sushi i sofaen om lidt. Jeg har i det af mit voksenliv, som for alvor fik et nøk opad for to år og fire-en-halv måned siden opdaget, at alt sker i bølger. Jeg har perioder, hvor jeg tænker for meget, perioder, hvor jeg føler for meget, perioder, hvor jeg råber for meget, og så har jeg perioder som den, jeg har lige nu. Perioder, hvor det føles som om, jeg har candyfloss i ørene, og det eneste, jeg husker, når jeg lægger hovedet på puden om aftenen er, at mine unger er latterligt søde – især nu, hvor de kæmper med at lære dansk, og at Jon, verdens ypperste mand, seriøst stadig siger, at han elsker mig i hvert fald otte-ti gange hver dag. Sådan en dag er i dag. Jeg har sommerfugle i maven over mit liv, og nu vil jeg spise mig en RitterSport med nougat til dessert, mens der kører en vidunderlig omgang easy-listening over højttaleren fra babyalarmen af Berta og Hugo, der klukker af grin over noget, der har med guitar, gemmeleg og køer at gøre.

I know it, jeg er corny nogle gange! Men internettet og den øvrige informationsstrøm er så vanvittigt god til konstant at minde os alle sammen om, at livet kan være noget lort på så vanvittigt mange forskellige måder og vitterlig ér det for så vanvittigt mange forskellige mennesker, og derfor synes jeg satme, det er en pligt at hejse flaget og fejre nuet, når tingene spiller! 🙂 <3