På familieferie med rocker-eskorte

Familien Lei Lange befinder sig i skrivende stund på en tysk Autobahn i retning af Berlin! And it’s awesome!
Vi havde fart på ud af døren i morges, og på vej mod Rødby blev vi overhalet af 20-25 motorcyklister i formation – alle med ‘BANDIDOS’ i korssting broderet henover lædervestene. De skulle med den samme færge som os. Eller rettere: Det skulle vise sig, at vi i vor iver efter denne gang ikke at skulle se boven af færgen, som vi gjorde det på Samsø, havde regnet forkert og derved kom en time for tidligt til vores reservation. Det sked billetdamen gudskelov på, så vi kom med.

Mens vi ventede på at køre ombord, holdt vi ind imellem  alle motorcyklisterne, og de var i sandhed et studie værd. Den ene læderindbundne bikers kværn var farverigt dekoreret af selveste Hornsleth fra styr til støttefod. Og henover tanken og i det ene baghjul havde han fået skrevet en piges for- og efternavn. Jeg kunne naturligvis ikke nære mig for at facebooke navnet, og bingo! Her fandt jeg en smuk pige i øm omfavnelse med den benhårde biker på kværnen foran os. Verden er så dejligt lille, når man tæller internettet med. 🙂

Da vi igen stødte på gruppen på en tankstation i Tyskland, kunne jeg ikke nære mig for at spørge, hvor turen gik hen. De havde nemlig ikke rigtigt bagage med – bortset fra en enkelt, der havde en sovepose med matchende rygmærke spændt bag på sin Harley. True story!

Den unge rocker fortalte mig venligt, at de skulle på ferie i Spanien, og at de havde en bil til at transportere deres bagage. Very handy!

Turen syd på går godt! Vi er to timer og en halv kasse Matador Mix fra Berlin, og ungerne har taget en god skraber på bagsædet. Lige nu skriger de “Ryyyyygsæææææk!!” af iPad’en, som sidder i spænd mellem de to forsæder til deres store fornøjelse.

I aften skal vi spise vietnamesisk, thai eller japansk i Berlin, og i morgen napper vi en lignende frokost inden afgang med Prag. Vi skal overnatte i Østberlin, hvor jeg boede i 2007, og da blev jeg klar over, hvor gode muligheder der er for god, billig og vellavet asiatisk spise, og jeg tænker, det er fint lige at prøve sig med lidt let, inden vi rammer Prag, hvor jeg planlægger at spise gullasch med knödeln til alle (ALLE!) måltider!

Hav en lækker søndag! Please! Det  er aldrig en dårlig idé. ?