600039_10150895057156886_1277366181_n

Jeg har haft et kolosalt shopper-high kørende siden i lørdags, hvor Jon og jeg, mens vores poder sov deres vanlige middagslur, trykkede “KØB” ud for ni dage i et telt på en kroatisk campingplads! I, der kommenterede på dette indlæg, skal i øvrigt have tusind tak! I har været en afgørende faktor i beslutningsprocessen – og fik tippet Jon det sidste stykke! 🙂

Gråvejret herhjemme har givet mig klaustrofobi den seneste måneds tid, hvilket ærgrer mig enormt meget, da jeg virkelig havde glædet mig til en rolig sommer i kolonihaven. Meningen var, at hele juli skulle tilbringes derude, og vi har sågar købt en havetrampolin på Den Blå Avis, som bliver leveret i eftermiddag.
Ungerne elsker kolonihaven højere, end de elsker os, men det er jo også fordi, at i deres verden skinner solen altid derude. Vi er der i hvert fald mest, når solen skinner. For selvom det er et dejligt, lille hus, vi har i Skovlunde, så bliver der sgu altså en kende trangt, når det regner udenfor, og man så har 43 meget minimalistisk indrettede kvadratmeter at underholde et par 2-årige tvillinger på, når de vågner kl. 5.45. Bevares, gummistøvler og regnbukser har aldrig skadet nogen, men det gider jeg ganske enkelt ikke i en måned i streg.

Derfor har jeg langsomt bearbejdet min mand, som altså i weekenden var mør. Godt hjulpet på vej af at have set, hvor fint ungerne indtil videre gebærder sig på bagsædet. Kun en enkelt gang har vi været nødt til at bringe en iPad i svingninger, og det var nok lige så meget fordi, at ingen af os (voksne) orkede at synge ‘Hjulene på bussen’ igen-igen.

Planen er, at vi kører hjemmefra på søndag og sætter kurs mod færgeoverfarten Rødby-Puttgarden! Egentlig ville vi være sejlet med Gedser-Rostock, men den er dyrere og tager dobbelt så langt tid, og på den anden måde skal vi bare køre 20 minutter mere. Vi rammer Puttgarden præcis ved ungernes lurtid, så mens de bobler i bilen, kører vi til Berlin, hvor vi skal tilbringe den første nat.
Dagen efter sætter vi kurs mod Prag, hvor vi skal være i to nætter og blandt andet besøge nogle venner, som camperer lige udenfor byen. Onsdag hopper vi så atter i vores leasede lyn og drøner til Wien, som Jon altid gerne har ville se. Jeg har ikke den store trang, men Google siger nu alligevel, at der er ret pænt. Og torsdag tager vi den sidste tur til Umag i Kroatien.
På denne her måde skal vi kun køre fire timer hver dag, hvoraf ungerne som oftest sover de to. OG vi får nogle latterligt fede pitstops i nogle byer, vi glæder os til at nyde på vejen! Vi synes selv, det er en genial idé og glæder os helt tumpet!

Vi havde planer om selv at tage eget telt (det, der ses herover) med til Umag, men selvom vi elsker vores Ssang Yong, måtte vi desværre se i øjnene, at bagagerummet ikke er stort nok til telt, to børnesenge, en dobbelt-luftmadras, en grill, et gasblus, gryder, tallerkner, borde, stole og det transportable køleskab, vi også købte for fire år siden sammen med teltet. Derfor har vi investeret i at leje et bungalow-telt, som er slået op ved ankomst, og som rummer det hele – inklusive lille primus, senge til ungerne og alt, hvad vi får brug for. Det koster det dobbelte af en standplads til eget telt, og de penge virker egentlig fornuftigt givet ud.

Under min research fandt jeg ud af, at Kroatien virkelig går all in, når det kommer til yngel-underholdning på deres campingpladser. Og efter en dejlig luksustur til Sri Lanka tidligere på året, hvor vi ærgrede os lidt over, at Krapylerne ikke kunne bunde i infiniti-pools’ene, er vi gået med! Vi skal bo på en campingplads, der har et vandland, der ser ud som om, det har taget steroider og væksthormoner over en længere periode. Og jeg glæder mig personligt til at prøve alle de rutchebaner, ungerne ikke tør!

HURRAAAA!!! At jeg er på vej på vores første camping-ferie med børn på bagsædet og en hunky hubby bag rettet, får min 20-årige MM til at tude af benovelse over, at alt kan se så sort ud, når man er på SU, er single og hader sit fritidsjob! Hvis mit liv var en krop, ville denne sommer være navlen! 😀