539594_10150904057076886_1578355853_n
Jon på campingpladsen Les Pinedes lidt udenfor Nice, som i øvrigt for sygt kan anbefales.

Jeg kan ikke rumme endnu en sommer fuld af regn, nys og host. Can’t. Do. It!
Planen er/var, at vi skulle tilbringe hele juli måned og det meste af august med fast sommer-adresse i kolonøjseren! Jeg så lange dage for mig med plaskende krapyler i forhaven, mens Langemor haler ukrudt op i baghaven og Langemanden muligvis ved hjælp af en dåseøl overtales til at male en væg i havestuen.
Men tanken var jo for pokker, at Krapylerne skulle plaske omkring i svalt vand fra vandhanen, som ved hjælp af en haveslange var transporteret op i et badebassin! Ikke at de skulle plaske i vandpytter og hale sig hver sin forkølelse indenbords grundet utilstedeligt efterårsvejr midt i ferien!
croatia-overview-rogoznica-large

Derfor er jeg nu begyndt at google … Vi har jo bil de næste tre måneder. Og for fire år siden købte Jon og jeg et telt (vores første fælleskøb, der oversteg værdien af en pizza) på Den Blå Avis. Den sommer lånte vi min fars bil og tilbragte små tre uger i Sydfrankrig for de penge, vi havde opsparet på at leje min lejlighed ud på Airbnb, mens jeg så crashede hos ham. Det var FANTASTISK, og efter en barndom som datter af en camping-tosset mor, er fuldkommen forelsket i at bo i telt.

Jeg har googlet hele nordeuropa, og først var min tanke at smutte ned ad Prag til, da Tjekkiet ikke er superlangt fra Rostock, som man kommer til, hvis man sejler fra Gedser. Altså en ganske overskuelig rejse for folk med småfolk.
Men ifølge vejrprognoserne ser det sgu heller ikke for godt ud i Tjekkiet. Og satme nej om jeg gider køre til Prag og omegn for at sidde i et TELT og kigge ud på regnen! Derfor er mine ambitioner nu vokset i takt med, at ungerne sådan set gebærder sig meget fint på bagsædet her på den første jomfrutur, som har bragt os til Samsø og som i overmorgen byder på Als og ringridning i Sønderborg.
71

Først legede vi med tanken om at køre til Italien eller Sydfrankrig. Men det har man ligesom også set før. Så jeg googlede videre og fandt ud af, at der er cirka lige så langt og miiindst lige så smukt i Kroatien og Slovenien, hvor man i øvrigt kommer markant længere for sine stakater! Jeg har søgt og ledt efter billeder af strande med krystalklart vand og smukke bjergsider med grønne vækster. Og nu er det, jeg gerne vil købe en konsonant OG bede publikum om hjælp!
Er der nogen her, der har camperet i Slovenien eller Kroatien? Og hvad kan I i så fald anbefale? Hvor skal man bo, hvad skal man vide, og hvad bør vi undgå? Vi ønsker bare chill, hygge, strand og gerne pool og for alt i verden børnevenlige forhold. Vi har lige 10-12 dage at spendere af, inden Jon starter sit tidlige efterår op med kurser og optagelser, så der skal bare slappes, leges og hygges.

I har hjulpet mig før, kære læsere, så jeg håber, I gider gøre det igen.
Kærlig hilsen, MM og hendes veninde, Google. 😉
2011.10.31-590x392