14012071_10154196861836886_768585097_n
Krapylerne og jeg er netop hjemvendt fra det alsiske. En ganske harmonisk køretur, vil jeg egentlig godt stå ved. Vi tog færgen fra Als til Fyn! En hyggelig tur på lidt under en times varighed, og her spiste vi medbragte madpakker i legehjørnet (mest dem) og skiftede belortede bleer i puslerummet (mest mig). Vi ramte Fyn forsigtigt præcis kl. 12, og da vi havde kørt i 10 minutter, sov begge ynglinge på bagsædet. Episk timing! I say proudly!

Da de vågnede to timer efter, fik de lige en times ‘Dora The Explorer’ på iPad’en, mens jeg kørte os det sidste stykke til København, hvor vi oven i hatten havde held til at få en parkeringsplads relativt tæt på vores hjem – hvilket virkelig er en sjældenhed.
Da Jon jo glimrer i sit fravær, skulle jeg ene kvinde fragte tre tasker, et shoppenet og alt det slik, jeg købte i Tyskland forleden, fra bilen til Hoveddøren, mens jeg ligeledes skubbede ungerne i klapvognen, så da vi nåede frem til adressen, var jeg træt og udjasket. Jeg gjorde derfor noget ret upædagogisk og lovede dem hver 5 stykker slik, hvis de selv kunne stå for at transporterer egne legemer til anden sal. De er nogle dovne asner, når det kommer til at gå op ad trappen i vores opgang, så vi plejer at bære dem, hvilket egentlig er lidt af en kraftpræstation, når man sådan er ene kvinde. De vejer altså 26 kilo til sammen!

14030996_10154196861916886_2032232030_n
Men den virkede – op kom de, og vingummierne blev udleveret. Bagefter tændte jeg atter engang for Dora på TV’et, og dér sidder de nu, mens jeg får besvaret nogle af alle de mails og telefonopkald, der har ligget siden i fredags, fordi vi har fornøjet os på Als. Og i aften står den på pizza. Leveret, tak, for jeg orker ikke trapperne igen.

Jeps, det er ikke i dag, jeg vinder ‘Mom of the Year’, men er det ikke noget med, at anerkendte psykologer mener, at folk ikke har nogen hukommelse af det, der sker, før de er cirka 4 år? 😉
Nåh, MM over and out. Nu vil jeg hoppe ind i sofaen og se tegnefilm med Krapylerne. Ja, solen skinner, men det måtte den altså have timet noget bedre, den tease. Det bliver ikke i dag, vi kommer ud og leger!