14089503_10154213070901886_714815579_n
Det er tirsdag, solen skinner, og Jon er hjemme til i morgen tidligt. Der er mange lyspunkter! Et af dem er, at han (Langemanden, that is) har tid til at spise frokost med mig i dag, så vi planlægger at prøve den nye cykelbro over til Papirøen. Det føles altid lidt som at være på ferie, når man er derude.
Men først har jeg altså kradset mig i nakken for at komme op med noget, I endnu ikke vidste om undertegnede. Hav lige en dejlig dag!
Here we go. 🙂

  1. Forleden morgen præsterede et af mine børn at lave en bæ, der mest af alt lignede et tykt stearinlys, midt på gulvet i børneværelset. Det var den slags morgen. Jeg var fem minutter bagud med alting og drønede rundt og prøvede at gribe boldene i luften – men jeg missede altså den brune. Min pragmatiske, voksne reaktion var imidlertid at løbe ud og hente min mobil, fotografere kreationen og sende det på MMS til det meste af familien.
  2. Jeg har endnu ikke prøvet at aflevere mit momsregnskab til tiden til min revisor. Shit, jeg er dårlig til ting, jeg ikke rigtigt gider, når der nu er så meget andet, jeg godt gider.
  3. Jeg har besluttet at spise lidt mindre chokolade den næste tid, da jeg helt ærligt talt kun har ét par jeans tilbage, som jeg kan have lukket, når jeg sidder ned. Problemet er så imidlertid, at jeg jo er modstander af madspild, så man bør vel spise sig igennem det lager, man købte syd for grænsen i sidste weekend. Ikke?
  4. Jon og jeg har nu set hele første sæson af ‘Stranger Things’, og den er fantastisk! Se den! Jeg mener det!
  5. Jeg er i disse dage, hvor Jon tilbringer megen tid væk fra hjemmet, yderst tilfreds med, at det (vist nok! Forhåbentlig!) er på mode med sådan lidt tilfældigt, småfedtet hår samlet øverst på bøtten. For jeg får ikke vasket hår mere end én eller to gange om ugen. Men det skulle jo også være så sundt!
  6. Jeg er på ingen måde bange for at sige ‘Nej’ til min børn, som jeg ellers hører og læser, at mange forældre i vores generation er. Det er nok et af de ord, de hører mest, i nogle perioder, men til gengæld er de begyndt at forstå, hvad ordet betyder, og at mor og far altså ikke taget pis, når de siger det, hvilket i sandhed har sine fordele.
  7. På lørdag skal jeg lægge makeup og sætte hår på én af mine bedste veninder, inden hun skal giftes med sin kæreste gennem 10 år. Jeg er lige dele skidestolt og herre-nervøs.
  8. Jeg vil gerne eje alt fra den Baum und Pferdgarten-kollektion, der blev vist under modeugen her i august. Jeg troede egentlig ikke, jeg kunne lide 70’er-tingen, men når man sådan strøer glimmer ud over en masse mørkegrønne og jordfarvede nuancer, så bliver Langemor altså vild i varmen!
  9. Jeg er begyndt at høre ret meget ung, dansk musik, når jeg skriver indlæg på kontoret. Blandt andet er jeg blevet ret pjattet med ‘Gulddreng’!
  10. I går spiste jeg fem guldkarameller til morgenmad. For fanden, altså. Bliver nok aldrig voksen.