wpid-wp-image-2098971753jpg.jpg

Jeg kvier mig lidt ved at indrømme, hvor stor min glæde rent faktisk var, da jeg fandt denne frækkert i skabet under ovnen ude i køkkenet for et par minutter siden. Krapylerne er lagt til lur, og Jon er på arbejde. I morgen skal ungerne i vugger, og jeg skal ind på kontoret. Ferien er slut, og i samme åndedrag havde jeg lovet mig selv, at de fede tider skulle skæres ned. Jeg købte ind i Netto med Hux og Bertie i formiddag, og vi gik udenom både slik, hvidt brød, cola, chokolade, isdessert og chips! Jeg har købt groft rugbrød, broccoli, fiskefars og gulerødder. Og som jeg sidder her i sofaen og vil forkæle mig selv med lidt fjerner (i stedet for at få styr på vasketøj, kufferter og rod i hyblen), har jeg selvfølgelig fortrudt! Helt ind til marven! Og da jeg så gik på opdagelse efter én eller anden form for tomme kulhydrater eller e-numre, fik jeg helt alvorligt talt et sug i maven af optur, da jeg stødte på Mr. Kvadratisch-Praktisch-Gut!

Hvis man skal spinne den positivt, så lever jeg måske bare for meget i nuet til nogensinde at være på slankekur. Hvordan i alverden skulle jeg kunne undlade at mæske mig i Alpenmilch I DAG, bare fordi det er godt for mine lår engang i næste uge? Hvad nu, hvis en meteor rammer København i weekenden, og verdens endeligt kommer for en dag, og jeg så gik glip af af ham den lyseblå labs, fordi jeg havde for travlt med en virkelighed, som endnu ikke var levet i stedet for den, der lå lige for næsen af mig?

Jeg kan sgu ikke have siddende på mig, at jorden gik under, mens jeg havde mælkechokolade liggende urørt i køkkenskabet. Det ville være en dobbelt-tragedie, og den slags har jeg aldrig støttet op om!
Bøvs og skål i RitterSport! ?