Indlægget er spækket med affiliate.

Jeg mangler altid, altid, ALTID hverdagstøj! Jeg elsker at købe kjoler og glimmer-stiletter, men jeg har aldrig et par almindelige, pæne bukser, når jeg skal bruge dem, og mine t-shirts er altid til vask. Derfor bliver jeg konstant enig med mig selv om, at i denne måned skal shoppebudgettet kun bruges på hverdags-tøj, som jeg kan føle mig læx i på kontoret og til møder. Så dette indlæg er lige så meget for min egen skyld, som for jeres. 😉

fk23270_greymel

Sikker vinder, da den med de halvlange ærmer dække mormor-musklen! En go-to feature i min garderobe. Kan hittes i tre forskellige farver her.

eew076cc1g004_taupe
En klassisk blotter-frakke i fineste stil! Fås i både denne farve og sort her. 🙂

uco4fg750495_100

Nederdel i læder-look fra Benetton. Kan let tørres af med en fugtig klud, når man spilder ting. Og det gør man. 😉 Her!

gant1595_black

Den her forelskede jeg mig allerede i sidste år, da jeg så den på min veninde en morgen, hvor vi mødtes til skyr (hende. Jeg fik pandekager med sirup). Da lavede de den vist i en anden farve. Men i år er den HELDIGVIS retur i sort og i en nude, som begge kan findes her. Jeg SKAL have den. 🙂

drx11676_stripes_940

Klassikeren over dem alle på en efterårsdag (eller sommerdg… Det er jo Danmark. Christ!). Går til både jeans eller nederdel. Hittes her!

hu36877_multicolourre

Jeg har riiigtigt mange bomber-jakker, og jeg har egentlig ikke fortrudt nogle af dem. Jeans og hvis t-shirt, og BUM! Ready to go. Se her!

toss55241018z_midnightblue_209

Gode, sorte basic-bukser fra Tiger Of Sweden på udsalg her.

drx12310_darkgreymelan_603

Se lige, hvor pæn den her vest/sweater er! Hvis man vil køre preppy-stilen, kan man jo putte en skjorte inden under, men ellers er jeg egentlig også til en langærmet t-shirt eller bare arme. Den kan shoppes her.

rafn31xz2a7xy2a7_multi_xw2cq

OKAY, den er måske ikke straight up basic, men der skal jo også LIDT knald på drengen ovenpå alle de grå/sorte køb, right? 🙂 Her.

rafn39xz0ewxy0ew_black_xw0hu
Det ultimative basis-garderobe-musthave: En sort rullekrave! Og heldigvis én, som har en knap så høj krave, så man ikke kommer til at ligne en roll-on-deodorant uanset hvor stramt, man sætter håret op! Her!