Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.

Det kan sikkert lyde lidt skingert, at jeg sådan skriver om træningstøj, når jeg nu ikke har trænet siden min (i øvrigt fantastiske9 tid med Lotte Arndal, som sluttede for ret præcist et år siden. Efter sommerferien kom jeg bare ikke rigtigt igang igen, og det irriterer mig lidt pt, for damn, hvor kan jeg godt se forskel på min krop nu og min krop på de billeder, TimeHop sender mig fra sommeren 2015. Men jeg kan ikke tage mig sammen for tiden. Jeg vil hellere bruge min tid på andre ting, og så er det jo sådan, det er.
Dog har jeg jo deltaget i ét løb, hvilket var en overraskende succes, og jeg har faktisk lige tilmeldt mig endnu to! Så nu må vi se, hvordan det kommer til at gå.

Og selvom jeg ikke drøner rundt og river i jern flere gange om dagen, så kan jeg altså godt kende pænt træningstøj, når jeg ser det. Derfor dette udvalg af tøj til træning – alt sammen på udsalg med op til 50% rabat!
De har også sidste-chance-rabat på tøj til alle mulige andre formål her.

 

thd1657664818_red_620

En nylon-poncho fra Hilfiger Denim, som jeg regner med skal bruges i tilfælde af regnvejr, mens man dyrker en form for udendørs sport. Det være sig boldspil, kondiløb eller ringridning. Når sandheden skal frem, er jeg en liiiille smule i tvivl om, hvorvidt lige præcis denne beklædningsgenstand er ment til sportsbrug … Men den er pæn, og det kan man da sikker sagtens, så den kom altså med. Den kan hittes her.

pum188571_orange_001

Seje løbesko fra Puma, som jeg ville satse på kan gå i vaskemaskinen, hvis efteråret bliver bare nogenlunde i stil med sommeren (hrmpf!). Pæne, synes jeg! De kan hittes her.

pum513751_white_002_1

Vildt fin løbejakke (også fra Puma), som får én til at se ud som om, man ved, hvad man har gang i. Her!

pum513963_black_001

Jeg ved ikke meget om sport eller sportsbeklædning, men jeg ved, at det knagme er vigtigt at pakke gajolerne ordentlig ind. OGSÅ de små. De hopper og danser og bliver længere og længere, hvis man lader være. Tre gode i forskellige farver her.

kta621547_mint

Superseje træningsbukser i en anden farve en den sorte, man ser så tit. Her!

Hvis man er lidt mere konservativ, er der et par klassikere her (de er nu også meget pæne, hvis jeg skal være helt ærlig), og i øvrigt bør man klikke HER engang, for Boozt.com har sindssygt meget træningstøj tilbage i deres digitale “Rodekasse – sidste chance!”-kategori.