13407739_10154045401431886_2052425655_n

Indlægget er sponsoreret.

Det kan ikke være gået manges næse forbi, at jeg for lidt over to måneder siden begik den massive bedrift at tilbagelægge 5 kilometer – primært ved løb. Jeg har i hvert fald haft pænt travlt med at fremhæve min egen pragtpræstation både her på bloggen og på de sociale medier.
I timerne og de spæde dage efter løbet havde jeg vist det, der af kendere betegnes som ‘runner’s high’ (ikke helt ulig ’shopping high’, som jeg personligt er noget mere bekendt med), og i den rus aftalte jeg, at jeg fremover skulle starte alle tirsdage med at løbe 5 kilometer sammen med min søster. Det skrev jeg også i praleindlægget.
Den første tirsdag, hvor mit løfte skulle stå sin prøve, blev det desvæææærre aflyst, idet jeg dagen forinden havde takket ja til at medvirke i Go’Morgen Danmark. Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at netop aflysningen af den yderst tidlige løbetur var det første, der løb gennem mit hoved, da jeg havde TV2s journalist i røret. Og jeg var ikke ligefrem trist over i stedet at skulle bruge morgenen i en sofa og ikke oksende rundt om søerne.

Men ikke desto mindre er jeg stadig oppe at køre over, at jeg faktisk KAN bevæge mig hurtigere end en snegl, og min (ret meget fitness-klogere) søster siger, at der findes masser af mennesker, som kun løber løb og altså ikke drøner rundt i skove alene til hverdag. Så måske er det bare mit sociale gen, der slår igennem også her.

Jeg havde allerede leget med tanken om at melde mig til et nyt løb for at se, om jeg ville kunne gentage successen fra sidst og … ja, overleve! Og så skrev ALT for Damerne i samme nu til mig og spurgte, om jeg kunne tænke mig at deltage i deres løb til fordel for Kræftens Bekæmpelses indsamling ‘Støt Brysterne’, som går til forskningen i brystkræft! JA, TAK!
I samme anledning har jeg oprettet et Team Twinpeaks, så alle I Duracell-kaniner derude kan løbe med i den gode sags tjeneste! Epic win!
Når man tilmelder sig, betaler man et tilmeldingsgebyr, og af det går 50 kr. direkte til Kræftens Bekæmpelse. Tilmelder man sig Team Twinpeaks får man ydermere en fin bæltetaske (modeugen i sidste uge slog fast, at de er på mode igen, i øvrigt), som man får udleveret på løbsdagen. Den kan ses her!

For at tilmelde sig Team Twinpeaks skal man klikke her. Brugernavnet er Team Twinpeaks og koden er Twinpeaks. Gør det! Løbet i København finder sted d. 11. september, og i Århus løber det af stablen (pun intended) d. 25. september. Jeg kæmper for at overtale min søster til at aflyse den sejlads, hun har skrevet i kalenderen d. 11. og i stedet deltage sammen med mig. Og jer. 🙂 Jeg løber altså kun i København, men man kan altså sagtens løbe på mit hold i Århus! It would make me so PROUD! Jeg er ikke kæmpe-sikker på, at tilmeldingen virker via mobil, men den gør fra computer. Jeg har selv testet!

Man kan også købe en pink løbe-t-shirt til bare 100 kr., som sætter en ekstra-fed streg under, hvorfor det er en fin, fin idé at deltage. Den kan hittes her.

Ligesom det sidste løb, jeg løb sammen med ALT for Damerne, finder det her også sted med udgangspunkt i Amager Strandpark, og der var sååå fint at løbe. Når man sådan sveder, pruster og kæmper, gør det nu ikke noget at have noget pænt at kigge på imens. Man kan vælge at gå 5 km., løbe 5 km., løbe 10 eller løbe 15 km. Der er vist ikke tvivl om, hvad jeg vælger, men det er helt frivilligt, og man kan være tilmeldt Team Twinpeaks uanset hvad.

Jeg håber, at en masse af jer har lyst til at være med, så vi kan samle en masse gysser ind til Kræftens Bekæmpelse OG tage røveren på os selv. Min tid hed 36 minutter sidste gang, så mit mål er helt klart at gøre det på 35 minutter og 30 sekunder denne gang. 😉