img_5439.jpgJeg har jo ikke turde skrive noget, før der var nogle andre, der gjorde det, men nu har TV2 selv været på banen, så nu tør jeg godt prale. ?

Det, Jon fistrer rundt og laver på Fyn, når han holder fri fra at passe Krapyler, tømme skraldespande og nusse mine tæer, er at spille én af hovedrollerne i en ny, dansk TV-serie. Serien, som kommer til at blive sendt på først TV2 Charlie og derefter TV2, foregår i 50’erne og handler om den pirat-radio ved navn Mercur, som fik blandt andre Elvis til de danske lydbølger. Jon spiller et overklasseløg med masser af stakater, og han er blevet både glatbarberet og særdeles mørkhåret i den sammenhæng. Serien er måske nok rettet imod det lidt ældre publikum, men jeg glæder mig åndssvagt meget til at se den! Der er en masse andre seje skuespillere med også – blandt andre Neel Rønholt og Andreas Jessen, som man nok havde gættet udfra øverste foto.

Man kan læse lidt mere om projektet her. ?