Skærmbillede 2016-07-11 kl. 13.51.13

Jeg skreg en lille smule af grin, da jeg i sidste uge fik en mail fra Christian med et screendump af en mail, han havde fået fra Erhvervsstyrelsen, som bekræftede oprettelsen af vores nye firma. Vi er jo ved at starte et kontorfællesskab, og i den forbindelse har vi stiftet et ApS-selskab. Og da min revisor, som stod for oprettelsen, skrev og spurgte, hvem der skulle listes som direktør, skrev jeg selvfølgelig os begge. Der kunne nu lige så godt (og mere retvisende) stå ‘pedeller’, for der ér jo kun os. Firmaet hedder i øvrigt ‘Tinnitus ApS’. Vi skulle finde på navnet på stående fod, og vi har begge to tinnitus, så there you go. Næste år opretter vi bare et holdingselskab oveni, og så VUPTI – så er vi koncern-chefer oveni, hehe. 😉

Vores kollektive drøm er at lave et superhyggeligt kontor for en hel masse selvstændige. Jeg savner den stemning, der var på ELLE, hvor vi alle sammen sad med hver vores lille arbejdsområde, men så havde masser af mulighed for hyggesnak og sparring med hinanden. Desuden er der plads til en lille lounge, hvor vi skal have abonnement på alle de gode magasiner og aviser og frisk frugt leveret hver uge. Alle folk kommer til at sidde i klynger fordelt i de forskellige rum, som alle sammen har kæmpestore døre, der altid skal være slået op. Desuden har vi et lille mødelokale, som også skal fungere som interimistisk mini-fotostudie for folk, der har brug for den slags. Så man kan tage et pænt billede af sin morgenmad på nogle forskellige underlag fra dag til dag. 😉

KÆFT, jeg glæder mig! Der er mange ting, der skal rystes på plads, ting, der skal købes og kabaler, der skal gå op, men vi overtager alligevel først de 196 kvadratmeter til oktober, så der er masser af tid. Agtigt.

Hvis man nu er typen, der fra november skal bruge en kontorplads og gerne vil høre mere, kan man skrive sig på “info-listen” og blive holdt ajour om, hvad der sker og i sidste ende skrive sig op til en plads, ved at sende en mail til holbergshouse(a)gmail.com. Det er ikke kontorets navn, bare rolig. Det ligger bare i Holbergsgade, og vi skal lige finde på noget rigtigt genialt, så det er blot en arbejdstitel. Fortæl i mailen gerne en lille smule om dig selv og sit firma.