img_5418.jpg

Jeg ved ikke rigtigt, om det er tilladeligt at sige, at man har travlt, når man gør det fra en frisørstol, hvor man spiser chokoladeboller og drikker friskpresset appelsinjuice. ? Ikke desto mindre er der overordentligt meget fart på drengen i det lille Langehjem. Jeg startede dagen ud med et møde, inden jeg plantede måsen i stolen i Gun-Britts salon for at få alterneret toppen af mit udseende en kende inden weekendens bryllup. Jon er netop hoppet på et fly til Hamborg, hvor han skal lave noget arbejde de næste par dage, og når der er styr på min fuglerede, henter jeg Krapylerne og kører til Als. Det er nemlig her, vi på lørdag skal fejre Stine (hende, jeg har i Barcelona) og hendes mand, som holder deres løfte og bliver gift igen. De blev nemlig hemmeligt viet for flere år siden og svor, da vi opdagede det, at de ville gøre det igen med publikum på. Så nu skal vi til bryllup i Gråsten Slotskirke og efterfølgende danse natten lang i en spejderhytte. Jeg har endda købt nyt tøj, det bliver en FEST!

Jon tager så toget fra Hamborg til Flensborg lørdag, hvor min far henter ham og kører ham til Gråsten, mens Bedstemoren passer Krapylerne. Jeg er nemlig anderswo engagiert, som man siger. Jeg skal nemlig sove hos Stine natten til bryllupsdagen, da jeg selvsamme formiddag skal fungere som sminkøse og hårstylist for hende.

Og søndag kører vi så over Fyn hjem, hvor vi sætter Jon af, så han kan spille noget mere fandango foran kameraet.

Så der er travlt! Men det er heldigvis kun med gode ting. Og hår. Og jeg savner ikke engang Jon, selvom han er ret så meget væk for tiden. Han er nemlig lykkelig for at have så meget at rive i, og de ting, han laver, gør ham glad og stolt! Hvis han sad i fængsel, ville jeg nok savne ham, men fordi han løber rundt og er henrykt, er det nemt at undvære ham. At jeg så klarer de praktiske og krapyl-orienterede elementer af vores hverdag i mellemtiden, så han kan give sig hen til sine projekter i den periode, får mig til at føle, at jeg er med til at gøre ham glad, og det er sgu da en fed følelse, når det nu er sådan, at det falder ud til fordel for ham, man elsker.

Til december er han i øvrigt hjemme igen, og da kommer han formentlig til at være den, der står for at køre ungerne ind i børnehaven, så mon ikke det hele bliver udlignet set oppefra. 🙂

Med ønsket om en dejlig, solrig torsdag! Særligt Sønderjylland er lunt i dag, har jeg set på nettet, og vær nu søde og hold på varmen! Vi kommer i aften og vil så gerne på stranden i morgen!!